Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie swoim dzieciom na mikołaja?

Polecane posty

Gość gość

Co kupujecie swoim dzieciom na mikołaja i w jakim wieku są dzieciaki? Zacznę pierwsza syn 6l. - myslę nad klockami Lego - city lub hulajnodze. Mamy z męzem w rodzinie jeszcze 4 chrześniaków do obdarowania, to może mnie tu oświeci ;)

Gość gość
córka 5lat - spacerówka dla lalki, syn 9l. klocki magnetyczne

Gość gość
up

Gość gość
Na Mikołajki jakiś drobiazg, pod choinkę małe pianino.

Gość gość
Syn 10 lat w tym rokudostanie konsole xbox one

Gość gość
Kalendarz adwentowy :P I słodycze stricle swiateczne, nic wiecej. W zupelnosci wystarczy :) Juz w wrzesniu kupilam mu Fife2016 wydanie specjalne na konsole, ale dostanie dopiero pod choinke. Na prezent trzeba zasłuzyc i kropka. Do tego gadzety z Maincrafta i Chelsa klubu sportowego, którego jest fanem. To i tak za duzo. Kiedys na Mikołaja dostał rózge.. bezcenna nauczka :P

Gość gość
A ja serio czasem mysle o rozdze dla 4 letniej corki,momentami taka nigrzeczna ze ach szkoda gadac,ale niechce zeby bylo jej przykro

Gość gość
up

Gość Monika8484
Moja ma trzy miesiące piłka edukacyjna. Pod choinkę samochodzik pchacz, wiem że jeszcze za wcześnie ale będzie na przyszłość ;)

Gość gość
moja corka dwa i pol roku, dostanie na mikolaja jakies jajko niespodzianke, gumy, kinderki itakie male koniki(podorbka little petshop) z tesco. od dziadkow lalke i slodycze. a na swieta jeszcze zobaczymy, cos wiekszego ale bez szalenstw,dochodzi dwoch chrzesniakow wiec nie bede wydawala fortuny-im tez cos malego do 50zl maks. od chrzestnej kolyske dla laki, od chrzestnego nie wiem,pewno ciuchy.

Gość gość
pietnastolatka- kupon do ksiegarni, jedenastolatek - figurki do konsoli skylanders. pod choinke- starsze plecak, mlodsze - pierwsza komorke.

Gość Monika8484
Myślę że to bardzo dobry pomysł żeby na Mikołajki dawać jakiś drobiazg a coś większego na Gwiazdkę.

Gość gość
NIC, za swoje zachowanie nic nie dostanie

Gość gość
Najstarsza 18 l książkę Kapuścińskiego, młodsza13l nową płytę Biebera-fanka

Gość gość
Najstarsza 18 l książkę Kapuścińskiego, młodsza13l now płytęBiebera-fanka;) najmlodszy 18 mc 4 elementowe puzzle.

Gość gość
BB-8, Ksiazki i walkie-talkie ;)

Gość gość
Moja ma 3,5 roku. Na mikołaja dostanie prawdziwe Ukulele, już kupione. A pod choinkę sukienkę księżniczki, są takie w TK maxx, strasznie jej się podobają.

Gość gość
Moj maly tez ma 3.5 roku ;) I uwielbia BB-8, szczegolnie ze wszedzie to w sklepach teraz.

Gość gość
Co to jest bb 8?

Gość gość
Taki jakby robot. Kulka taka, z tego nowego Star Wars co wychodzi w Grudniu. Mozna ja sterowac przez Ipada lub telefon. Jak dla mnie szalu nie ma ale moj maly wciaz o tym mowi. Zreszta ten duzy (maz) tez ;)

Gość grażynaaaaa
Ja na mikołaja zakupiłam dla mojej córki gitarę, a dziś się chwalę jej talentem utalentowani.pl. Gra po dwóch miesiącach choćby grała od co najmniej 2 lat.

Gość grażynaaaaa1
Ja na mikołaja zakupiłam dla mojej córki gitarę, a dziś się chwalę jej talentem utalentowani.pl. Gra po dwóch miesiącach choćby grała od co najmniej 2 lat.