Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pań pieczących ciasta

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, ze ma szansę udać sie taki krem do ciasta?: dwa serki mascarpone łyżeczka cynamonu szklanka cukru pudru opakowanie cukru waniliowego uważacie, że ma szansę sie to udać? nie chcę kupować żelatyny, bo nie zuzyję jej potem całej. Jajka też mmi szkoda, bo mam ze wsi, nie będe go marnować na krem. szukam alternatywy, jak zrobić bardzo delikatny w smaku krem. chcę zrobic ciasto na ciemnym biszkopcie, na to ten krem, a na to pulpa jablkowa. taki prosty placuszek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czy to będzie jadalne ? Chyba nie :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a czemu nie? toz składniki sa jadalne, to calośc niejadalna ma być?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
żsdna z was nie piecze, rozumiem. znalazłam se prościutki przepis w necie, więc good bye dlka ciekawych; smietana 30proc, mascarpone, łyżka cukru pudru. ja zamierzam dowalić tez łyżeczkę cynamonu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
moim zdaniem nic z tego nie będzie bo za dużo pudr****cesz dac. No i ten cynamon.... :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Piekących jak już. Nie bardzo. Będzie cholernie słodkie to raz, dwa: się rozlezie bez żelatyny. A żelatyna jak zostaje to potem przecież można zużyć np. jako maskę na włosy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×