Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona_nanby

Problem z mężem

Polecane posty

Gość Żona_nanby

Witam was. Jestem żoną pewnego mężczyzny (użytkownika nanba z yt) zdjęcia: To jest mój mąż. Od 3 lat nie dogadujemy się w łóżku. Szczerze mówiąc, ma małego k****a. Dlatego miałam pełno nowych przygód z innymi mężczyznami. Teraz currently, jestem z 7 mężczyznami naraz i się *****my praktycznie na zmianę. Dałam się w*****ać pewnemu prawdziwemu mężczyźnie - plagiator65, nazywa się łukasz białas. Tak mnie w*****ał, że zemdlałam. Niestety, dowiedziała się o tym mój mąż. Dziwi mnie to, że wyzywa mnie od k***w, skoro jego własna matka go urodziła w burdelu. Co mam zrobić. nanba mój mąż grozi łuakszowi, że do niego przyjedzie. Mam dzwonić na policję 997?

Gość gość
I co chcesz namacic komuś w życiu wypisujac tu dane idiotko..?

Gość Żona_nanby
Dlaczego mnie atakujesz? Specjalnie dałąm szczegóły aby pokazać powagę sytuacji. Nie mogę niestety udostępniać linków, więc musisz sobie sama wpisać nanba w yt i zobaczyć mojego męża jak szaleje. Żeby jeszcze tak w łóżku szalał. Plagiator65, to mnie dobrze w*****ał przynjamnije

Gość Żona_nanby
Dlaczego mnie atakujesz? Specjalnie dałąm szczegóły aby pokazać powagę sytuacji. Nie mogę niestety udostępniać linków, więc musisz sobie sama wpisać nanba w yt i zobaczyć mojego męża jak szaleje. Żeby jeszcze tak w łóżku szalał. Plagiator65, to mnie dobrze w*****ał przynjamnije

Gość Żona_nanby

Gość gość
nanba i ubunkat sa ok! co od nich chcesz? are you crazy? so amazing... znasz dikembe?