Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wcale nie lubią dziewic

Polecane posty

Gość gość

To tylko sfrustrowane prawiczki z tego forum które maja tak spaczony umysł, kwalifikujące się do leczenia psychiatrycznego zadają tu ciągle te tematy o dziewicach. W realu faceci się z takich wyśmiewają i nie chcą dziewic. Kiedyś poznałam faceta 27 lat (ja 18 miałam) i byłam dziewicą to dziwne było dla niego, że nigdy z żadnym nie spałam ani nie było takich sytuacji bliższych. I jak się o tym dowiadują to szukają innej, doświadczonej.

Gość gość
Zawsze mam samochód z salonu i żonka nie mogła być używana to samo ja byłem prawiczkiem i nie jestem sfrustrowany !!!

Gość gość
Jak na razie autorko to ty i tobie podobne kobiety wyzywają prawiczków a oni też są mężczyznami czy jak piszesz facetami. Ja mam 25 lat i jestem dziewicą i żaden mężczyzna nie śmiał się ze mnie z tego powodu wręcz przeciwnie pocieszali mnie i bronili właśnie przed innymi kobietami, które są już po.

Gość gość
tak siostro i niech tak zostanie

Gość gość
gość dziś buahhaa, jako kobieta pisze - żal mi cie:) Serio, ze pocieszali Cie - no... faktycznie, w tym wieku dziewica? Wiesz juz co z toba nie tak? Czy jeszcze nie? Wierzysz, ze w ogole znajdziesz kogos jeszcze, kto ceni jakosc i doswiadczenie? Chetnie z Toba popisze, podaj maila, zafascynowalas mnie normalnie. PS: no chyba, ze masz obiekcje nawet przy podawaniu maila?

Gość gość
Ty gość wyżej a co Ciebie to obchodzi? Chcę być dziewica i nią jest...nic Ci do tego :)

Gość gość
To ciekawe dlaczego mnie dziewice namawiały do tego, żebym to zrobił z nimi, bo ich faceci nie chcą? Porównanie kobiety do samochodu z salony jest bezsensu i tylko sfrustrowany prawiczek mógł to napisać.

Gość smerfetka 26
Nie chcialabym byc 26letnia dziewica, tyle przyjemnosci mialo by mnie ominac w życiu lepiej dziewczyno to zmień niewiesz co tracisz żal mi ciebie bo albo masz problem ze soba albo faceci po prostu sie toba nie interesuja.

Gość gość
Ja myślę, że nie dlatego, że są dziewicami. Pytanie dlaczego jest dziewicą? Dlatego, że nikogo nie znalazła czy się szanuje, czy dlatego, że jest purytańską, religijną dziewczyną. Ta druga grupa raczej zniechęca facetów.

Gość El maracuyá
To prawda. Mężczyźni nie lubią dziewic

Gość gość
Oczywiście że nie lubią, szczególnie tych po czterdziestce!

Gość gość
Dziewica kojarzy się facetom z seksem po ślubie, zakompleksioną, zakonnicą itp. Dlatego nie chcą ich.

Gość gość
Dziewica w proszku, dziewica krojona, dziewica smażona, dziewica w sosie, dziewica z papryką i pomidorami, dziewica z lukrem, dziewica po benedyktyńsku, dziewica z dodatkiem wódki. Polecam :)

Gość acordeon
2

Gość gość
dziewica w galarecie, dziewica pieczona, dziewica duszona, dziewica z jabłkami

Gość przewodnicząca koła zbowid
Najlepsze są dziewice nadziewane :-)

Gość gość
Sa tacy co lubią, bo taka dziewice można nauczyć wszystkiego co sie lubi, a potem wziasc za zonę, i wiesz ze tyko ty będziesz używać.