Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wola brutali i patoli Widze po znajomych

Polecane posty

Gość gość

A nawet moj kumpel ktory byl zawsze spokojny i spolegliwy, po tym jak po pewnych zyciowych zawirowaniach (wciagniety w przestepstwo ktorego nie popelnil) zmienil sie w cynicznego agresywnego "patola" ktorego wiekszosc sie boi--- paradoksalnie plywa obecnie w cipkach. Doslowie plywa w cipkach. Dlatego smieszy mnie to gadanie przez ludzi ze niby kobiety takich patoli nie wola. A pozniej jak co do czego przychodzi to zaraz kreca sie wokol takiego typka, zagaduja usmiechaja kokietuja, prowokuja. A typ ktory teoretycznie powinien miec branie bo jest mily, przyjazny spokojny- wszedzie chodzi sam. No moze po 30tce pozna jakas cwaniare jak juz bedzie ustawiony.

Gość gość
1/10

Te porządne teraz czytają książkę a jutro będą się uczyły grzecznie. Wiele z nich by chciało bym je przytulił. To się nie stanie.

Gość Mark93
Coś w tym jest. Jestem miły, opiekuńczy itd. a mimo to jestem sam i ciągle słyszę od dziewczyn "wolę prawdziwego skur***la" Potem się dziwią że je biją, nie szanują jak wybierają takich cweli.

Gość gość
Pojedzcie do jakiegos wiekszego miasta, wkreccie sie w srodowiska przestepczo-imprezowe (ja to tak nazywam) i zobaczycie o czym pisze. Kumpel mi nawet ostatnio opowiadal jak jednemu znajomemu ktory trafil do pierdla po tym jak napadl na lombard z nozem w reku i pocial kasjera, laski chodzily i zarcie nosily a 2 z nich zdecydowaly sie nawet wziasc czesc winy na siebie i zeznawac i klamac w procesie zeby tylko ten bandyta jak najszybciej wyszedl na wolnosc i znow byl z nimi. Pomijam fakt ze te d**y godzily sie nawet na to zeby ten koles mial oprocz nich jednoczesnie jeszcze inna. Wyobrazcie sobie jak bardzo musialy byc w nim zakochane. Dla mnie to abstrakcja a jednak takie rzeczy sie dzieja

Gość Jack White
W moim małym miasteczku ok 25 tys. mieszkańców widzę podobne tendencje w kwestii wyboru partnera. Tutejsi mieszkańcy mniej więcej się znają ze sobą. Także znam takich typów można by rzec patologiczne ścierwo i z moich obserwacji widzę że nie mają problemów ze znalezieniem kobiety/dziewczyny (nie pochodzące z patologicznych rodzin). Cham, prostak,ćpun, kurwiarz, alkoholik i damski bokser z numerem buta większym od swojego IQ to idealny kandydat na męża i ojca.

Gość gość
Do 23:16 Wiele kobiet ma zryte berety.To wszystko prawda co piszesz.

Gość gość
Kobiety podnieca agresja bo to pierwotne. One widza w takim przyglupie silnego przywodce i lidera ktory poprowadzi je przez zycie i przy okazji zapewni fantastyczne orgazmy i przygody. Cala filozofia. Kobiety sa bardzo prymitywne, ten kto jeszcze tego nie odkryl milego ladowania wkrotce na planecie realizmu.

Gość gość
Poczytajcie sobie w necie "the allure of aggressive men"

Gość gość
Do 7:40 Zgadza się.Podniecają je jakiekolwiek pierwotne zachowania.Dla nich wzorem jest neandertalczyk który szedł z maczugą i walił wszystkich w łeb tyle że teraz są inne czasy i dochodzą do tego wartości materialne.

Gość gość
kobiety nie lecą na agresję. czarnule i platynowe szmaty owszem

Niestety również się z tym zgodzę.Podświadomie kobiety ciągnie właśnie do takiego 'marginesu'.A dlaczego - może właśnie ze względu na męskie cechy,którymi ów samcy wyróżniają się na tle tych c**ek w rurkach 🖐️

Gość gość
jestem tobą rozczarowana, Ołówku naprawdę sądzisz, że każdą kobietę ciągnie do patologii? bo mnie nie ciągnie, naprawdę, wręcz przeciwnie, wychodzi ze mnie straszna agresja kiedy ich widzę :)

Gość gość
tak nienawidzę dresów i neandertalczyków wszelkiej maści, że chętnie wzięłabym nóż i poucinała jaja i wyrwała macice tym czarnym kurfom... byle to g****o się nie rozmnażało więcej w ten sam sposób nie cierpię prawiczków z kafe, ale o ich rozmnażanie się martwić nie muszę :D

wiesz, tu nie chodzi o to,że zaraz myślisz o takim facecie w kategoriach ;przyszły mąż,czy też ojciec moich dzieci. Po prostu zauważyłam,że wiele kobiet ma słabość do takich ogierów.

Gość gość
Zgadzam sie w 100 % nie wiem czemu tak jest ale jest,mimo tych zaprzeczen. Kolo mnie byl recydywista bez zebow,bo w pierdlu mu wybili i mial ladna blondi,ktora chodzila na jego skinienie. Kobiety ciagnie do patologi takbylo i bedzie

Gość gość
fuuuuj, nie rozumiem takich kobiet, one same są zresztą patologią :O moim marzeniem jest, żeby to ścierwo wyginęło. bez mrugnięcia wybiłabym ich dzieci, bo to gówno już jest skażone...

Gość gość
No i co? Zal wam doope sciska ze jestescie takie niezaradne ciotki i boicie sie swiata? Lamusy jestescie jak mali wystraszeni chlopcy z autyzme lub osobowoscia aspoleczna! Boicie sie walczyc kompletnie nie macie charakteru! Baby wlaza wam na leb nawet 5 letnia dziewczynka by sobie was okrecila w okol malego paluszka! Lamusy! Kobieta potrzebuje mezczyzny ktory ja obroni a wy co biliscie sie kiedys? Trzymaliscie w lapie gnata? NIE! Bo uwazacie ze to takie prymitywne i nie ludzkie! To se qrwa walcie konia do konca zycia lamusy cywilizowane ;) ja wole byc jaskiniowcem!

Gość gość
Poczytajcie w google "the allure of aggressive men". Oczywiscie ci co umieja troche po ang

Gość RozczarowanyOłówek
Kotecku (; ciesze się Twoim szczęściem 🖐️

Gość gość
Ale to wszystko jest nielogiczne bo potem i tak uciekacie od takiego dresa bo wplącze was w to patologiczne życie,kłopoty z prawem albo sam idzie siedzieć :-)

Nie jestem szczęśliwy. I niech uciekają. Wiedziały co brały hehehe:D chyba, że się kamuflował. No, ale wtedy nie byłby ,,bad boy,, chyba.

Gość gość
Moja znajoma po medycynie zakochala sie w typie po samochodowce. Bez kitu. Koles cpa i ja leje po gebie a ona nadal go kocha. Ostatnio nawet pobil kogos na przystanku to poszla i sklamala ze ten ktos ja zaczepial. Mimo iz jej tam wogole nie bylo. Ale kiedys z nia gadalem i wprost spytalem o co kaman czemu go nie zostawisz, przeciez sa inni, to mi zaczela, po piwku, opowiadac jak ja ten koles wspaniale rznie, ze poszli do jakiegos klubu niedawno w miescie i ja o 3 nad ranem w malym pomieszczeniu z bilardem posuwal przez pol godziny i takie typu rzeczy. Albo gadala ze w akademikach , bo poznali sie jeszcze jak ona byla na studiach, rypal ja pod prysznicami gdzie byla tylko taka plastykowa zaslona i "ze ma takie p******e kolezanki ze nie wiedzialy ze trzeba zachowac czyjas prywatnosc tylko wziely i ich odslonily a pozniej sfilmowaly komorka, takie debilki oh ah".

Gość gość
Gdybym wiedzial ze nie grozi mi wiezienie yo tez bym byl taki agresywnym macho z dobrymi genami! Ale niestety jestem chudym niskim niesmialym i aspolecznym nerdem... :(