Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona11111111ff

ludzie mnie nekaja psychicznie

Polecane posty

Gość ona11111111ff

Witam obecnie jestem za granica przyjechałam tu z chlopakiem do pracy najpierw wynajmowalam pokój u jego rodziny. Bylam tam zle traktowana chciałam jak najszybciej sobie cos wynająć swojego. Siostra mego chłopaka wrzeszczala na mnie ciągle ze nie sprzątam itp. A to byla nieprawda . Gdy zrezygnowałam z pracy (ponieważ w pracy klepali mnie w tyłek zle mnie traktowali) to ona darla się na mnie strasznie. Za pare dni znalazłam druga prace .pozniej zaszlam w ciaze jego siostra z chlopapkiem zle mnie traktowali musiałam się z nimi klocic żeby nie palili w kuchni (kuchnia byla wspolna).wkoncu udalo mi się wynająć mieszkanie i jak urodziłam dziecko to oni mnie ciągle nękają psychicznie.ze mi dziecko zabiorą ze mi sprawę w sadzie zrobia . Mojego chłopaka matka powiedziała mi przez Tel ze to jej dziecko jej krew ze zrobi ze mną porzadekja jej niechce widzieć i teraz jego siodtra z chlopakiem nękają mnie ze niechce jej wpuścić do wnuczka. Najgorsze to ze mój chłopak nie jest po mojej str tylko swojej rodziny. Co ja mam zrobić żeby dali mi spokoju ja chce tylko spokoju. Niechce ich widziec

Gość gość
jesli to nie kolejna historyjka wyssana z palca to proponuje wrocic do kraju,tu masz wieksze szanse na zalozenie sprawy o almimenty,jesli nie chcesz z facetem byc,poza tym nekanie kogos jest karalne,poczytaj sobie o tym w internecie.sprawe mozna zglosic.

Gość gośćona11111111ff
Ja właśnie wyjechałam za granice bo w Polsce nie miałam za co zyc. Tutaj za granica jestem na wychowawczym i dostaje pieniadze. Mojemu chłopakowi niechce się pracować a w Polsce dlugo będę czekać na sprawę o alimenty. Chce tu zostac chce zzeby dziecko miało lepsza przyszłość. Tylko co mam zrobić żeby jego rodzina dala mi spokój proszę pomozcie

Gość gośćona11111111ff
Doradzi mi ktos cos

Gość gośćona11111111ff
Proszę o odp

Gość gość
najpierw pisalas z nicku ona 1111111ff,teraz juz gosc ona

Gość ona11111111ff
Oj sorki pomyliłam się. To jak dorsdzicie mi cos?

Gość ona11111111ff
Odpowie ktos