Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksedukacja

Przystojny, 22 letni gentleman pragbrać ogłady w seksie nie na

Polecane posty

Gość seksedukacja

Mimo dość zaawansowanego, jak na dzisiejsze standardy, wieku moje doświadczenie w sferze intymnej jest sporo mniejsze, niż u rówieśników. Nie zerowe, ale na tyle nieduże, że zaczyna mi to przeszkadzać w życiu prywatnym. Nie garnę się do związku, ponieważ głosik z tyłu głowy podpowiada mi, że powinienem mieć więcej do zaoferowania w tym aspekcie. Efekt błędnego koła, że tak to określę. Dlatego pojawiam się tutaj, pierwszy raz w życiu wertując strony z ogłoszeniami towarzyskimi. Chciałbym poznać kobietę, która, mówiąc najprościej, chciałaby poświęcić dla mnie swój czas i nawiązała ze mną dłuższą, koleżeńską relację. Podczas jej trwania, popracowalibyśmy nad moimi 'łóżkowymi umiejętnościami'. Jestem spokojnym, miłym mężczyzną, który nie ma absolutnie żadnych złych zamiarów. :) Ze swojej strony 'oferuję' sympatyczne towarzystwo przystojnego, zadbanego i inteligentnego chłopaka. Pełne zaangażowanie, otwarty umysł, uważne słuchanie wszelkich sugestii i mnóstwo chęci do sprawienia Tobie przyjemności. :) Zależy mi na dyskrecji, dlatego dobrze byłoby, gdybyś dysponowała swoim lokum. Twój wygląd i wiek nie mają większego znaczenia (chociaż preferowałbym kobiety 30+), ważne żebyśmy przypadli sobie do gustu. Mam samochód, więc mogę dojechać na terenie całego Województwa. Cóż, to chyba tyle na początek. Serdecznie zapraszam do korespondencji. seksedukacja@wp.pl Województwo Pomorskie

Gość gość
Jak ty napisałeś tytuł? Najpierw daj odpocząć ręce po brandzlowaniu, bo się trzęsie, a dopiero potem dotykaj klawiaturę!

Gość CzwarteImperium
"Nie garnę się do związku, ponieważ głosik z tyłu głowy podpowiada mi, że powinienem mieć więcej do zaoferowania w tym aspekcie" "Chciałbym poznać kobietę, która, mówiąc najprościej, chciałaby poświęcić dla mnie swój czas i nawiązała ze mną dłuższą, koleżeńską relację. Podczas jej trwania, popracowalibyśmy nad moimi 'łóżkowymi umiejętnościami'." "Zależy mi na dyskrecji, dlatego dobrze byłoby, gdybyś dysponowała swoim lokum" I żal mnie ogarnął, i łzy cisną się do oczu, a szloch ściska gardło. 😭 Szukasz naiwnej kochanki czy zdesperowanej idiotki? :(