Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkur mnie ta wojna PIS PO

Polecane posty

Gość gość

Ludzie, czy was to nie wkurza ? Mówię o tej sytuacji związanej ze szczytem na Malcie ws. uchodźców a pierwszym posiedzeniem sejmu. Czy ten PIS musi być tak złośliwy i wredny, żeby ustalić datę pierwszego posiedzenia sejmu w tym samym czasie co szczyt na Malcie ? Wkur.. mnie to, że dzieje się to kosztem Polaków, obywateli. W d***e mam ich rozgrywki, ale niech nie ośmieszają naszej ojczyzny na arenie międzynarodowej !

Gość gość
Pocałuj w zad wszystkich z PO

Gość gość
żałosne wredoty PIS to złośliwcy,zawsze tacy byli, wstydziłabym się na miejscu Prezydenta,że bawi się w takie gierki Jarusia Premier Kopacz powinna jechać,to ja obywatelka proszę o to pani Premier proszę!!!!!!!!!!!!!!!!! jak oni mogą podważac ważność Malty,a czy nie ma ludzi niezastąpionych? tu chodzi o reprezentowanie Polski a nie PO czy pani Kopacz

Gość gość
to ostatnie podrygi Kopaczki

Gość gość
skoro są to ostatnie podrygi pani Premier,to tym bardziej Prezydent powinien zachować klasę i z klasa Ją pożegnać i pomyśleć,że był wykładowcą na uczelni wyższej___pytam się,czego uczymy młodych ludzi? czy chce mieć szacunek czy ma w d....?

Gość gość
Zero klasy Panie Prezydencie..

Gość gość
zaczynam się wstydzić za takie wyrachowane chamskie zachowanie

Gość gość
To nie jest wojna PO z PiS, tylko wojna dwu wizji i idei, która trwa od 89 roku. PO i PiS, są jedynie formą organizacyjną w ramach której, toczą się spory. Generalnie jest to spór postpeerelu z wizją Polski wyzwolonej ze schedy PRL. Ten spór, wojna są AUTENTYCZNE. To znaczy, nie jest to żadna fikcja, nie są to wymysły polityków, to jest autentyczna linia podziału, która dzieli Polaków. Nie tylko w Polsce są takie spory polityczne, wynikłe z historii i jej bezpośrednich skutków, które to skutki są obecne TU I TERAZ!

mnie nie wk******, mnie żenuje, i że to tyle lat trwa, i że tylko dlatego te partie mają tak ogromne poparcie, że ich wyborcy-piesełki dają się kołysać tej wojence ja popieram kogoś, kto trzyma się merytorycznych faktów, a nie szczekania i argumentów ad personam, czyli JKM:)

Gość gość
eeeee tam broken ....

Gość gość
Merytorycznie, to nawet nie jesteś w stanie wykazać, że on jest skutecznym politykiem. Jako polityk, on jest cienki jak rosół z kolibra. Polityk działa w zastanych realiach i w tych realiach zdobywa władzę. On jej nie zdobywa i żadne obrażanie się na zarażonych socjalizmem ludzi, nic mu nie pomoże. On jest stracony i jego idee, które w jakiejś mierze popieram, doceniam, są w warunkach polskich skazane na porażkę, tym bardziej, że on je głosi. On jako nieskuteczny, nie potrafiący zarządzać ludźmi polityk amator.

Gość gość
widzisz jak politycy podzielili Polaków

chyba Ciebie porąbało, autorko:D przecież ten szczyt ma być o uchodźcach i chcesz tam wysłać Kopaczową, która się potajemne zmawiała, że nam nawpuszcza za naszymi plecami tej hołoty ile Ci po płaci, albo tam kondominium, za pisanie takiego g****a? jesteś albo idiotką, albo antypolską antyludzką kurfą.

Gość gość
Politycy nie podzielili Polaków :D To są mity. Przecież obracam się wśród ludzi i ludzie mają RÓŻNE POGLĄDY, zupełnie bez polityków, ktoś uważa, że aborcja jest ok, ktoś inny, że to zbrodnia. I tak dalej i dalej. Puknij się w głowę. Ludzie mają poglądy, wyobrażenia i w związku z tym, nawet w rodzinie skaczą sobie do oczu.

Gość Myszka Mikke
nie ma sie co w*****ac na POPIS, w*********e sie na siebie bo na nich rzeście glsowali, tchórze i debile A ja glsowalem na "tego świra Korwina" :-D, i MAM FOTKE Z GLOSOWANIA i zamirzam ją podtykać pod tempe ryje takim jak wy ps. broken - :classic_cool:

Gość gość
Złośliwiec Tusk zwołał ten szczyt i już mu to blokiem wychodzi .Nie pojedzie Cameron. Poprosił by UK reprezentowała Republika Irlandii. Portugalia nie jest tym szczytem w ogóle zainteresowana i nikt od nich nie jedzie.Taki to ważny szczyt jak ważny jest w Brukseli Tusk

Gość gość
Pisowskie hejterstwo to dno. Byle tylko obrazić, opluć, zero merytorycznego dialogu. Brzydzę się PIS

Gość gość
masoneria straciła władze w Polsce na rzecz polaków

Gość gość
Jakie pisowskie heiterstwo ? Fakty. Cameron nie jedzie na Maltę. Olal ten szczyt

Gość gość
A czy Duda nie mogł wyznaczyć innej daty? oczywiście ,że nie mógł,wiemy,że jest kukiełką zlośliwce pisowce,zero życzliwości i wzajemnej i kultury słucham każdego pisia i jacy oni są podobni do siebie, ujadają na jedną nutę kuźwa,kogo wybraliście? to ma byc mój Rząd,

Gość gość
Ewka z Terenią dały się ogrywać Makreli a Duda ma za to zapłacić ?Jak są głupie to ich wina.Niech teraz obie jadą. Co mają teraz do roboty ?