Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny,kobiety, czego wam brakuje

Polecane posty

Gość gość
Kalpa To nie możliwe przynajmniej na dłuższą metę

Podobno nie ma rzeczy niemożliwych, ale to może ja idealistko jestem :P Wierzę, ze w każdym swoim życiu można natrafić na to splątanie dusz i ciał, przeczuwam to... :)

Gość gość
50 latek to stary grzyb..ble..

Gość gość
Kalpa Ja.nie.mówię nie Ale z czasem ta pierwsza namiętność pragnienie porzadanie ustępuje miejsca przyjaźni partnerstwu itd bo.nie ma wszystkiego na dłużej, jestem prze wrażliwą osobą i wiem to z własnego doświadczenia

Dlaczego jakaś osoba nie mogłaby w jednym momencie jawić się nam jako kochanek, mężczyzna życia, przyjaciel??? Ja się pytam, wierzę i czuję, że takie splątania są możliwe. Wiem, że to jest możliwe, gdzieś na głębszym poziomie ludzie mogą się ze sobą w jednym momencie stopić... Czemu czuję, że takie coś jest możliwe?

Gość gość
Prawde mowiac, na Facebook wole umiescic zdjecie z ...50 letnim mezczyzna(zadbanym oczywiwcie) niz z wibratorem

Gość gość
Kalpa.. Ale tak jest i tego Ci życzę ake z czasem po roku pięciu dziesięciu i piętnastu nic nie jest takie jak przez pierwsze trzy miesiące ;-) czy lepsze czy gorsze to nie śmie powiedzieć po prostu jest inne inaczej To jak z ulubioną potrawą nie zawsze jest ulubiona kiedy je ją się codziennie..;-)

Gość gość
Kiedy zrozumiecie ze Fb to totalna inwigilacja fałszywe pozy życia Ludzie otwórzcie oczy

Dziś wszystkie moje zabawki seksualne pokrywa kurz, ale pamiętam czasy ich świetności. Urozmaicały mi życie intymne, to tylko moje i to które dzieliłam z partnerem. Dziś potrzeba mi bliskości i dwóch nagich ciał. Wtedy można wszystko. I jeśli czegokolwiek mi brakuje, to tej właśnie bliskości i pewności, że chcemy tego samego, cokolwiek to jest. A mówiąc już tak całkiem dosadnie-miłości, która wraz z wiekiem i wieloma doświadczeniami wydaje się czynnikiem coraz bardziej istotnym do uprawiania bardzo porządnego rżnięcia. ;)

gość dziś Masz racje, przecież ludzie z czasem zmieniają się i już nie odbierają na tych samych falach, smutne to...

Podoba mi się słowo "unikat". taki związek, niczym biały kruk pośród wszelkiej szarości i czerni dnia...

Gość gość
Kalpa Ale uczucie bezgranicznego zaufania przyjaźni i przyzwyczajenia nie jest gorsze od namiętności i porzadania jak przy pierwszych miesiącach Jest inna smakuje inaczej trzeba tylko docenić ją szanować pieścić a wszystko będzie przyjemne Jednak jesteśmy stworzeni do biegu za czymś co.mija to nas gubi Bo uczucia nie są wieczne one ewolucja ake do tego trzeba dorosnąć

Gość gość
Waderae Wierzyłam przeżyłam płakałam wszystko mija.. Boli jak ...j

Gość gość
03 dobrze napisane :) Dlatego należy jak najczęściej zatrzymać się. Wbrew temu wszystkiemu co na codzień naszym życiem kieruje;)

Chciałabym, żeby umiał wychodzić z klatki, nie zrozumiałe dla was. Czasem się rozpędze tak szybko, że walę w pnie drzew...

Gość gość
Kalpa Nie oczekuj nie chciej nie wymagaj.. Szanuj co masz doceń i pięść i delikatnie mów co byc chciała, można drzewo naginać..gorzej jak za mocno.. Moim zdanien zmiany jakie są nastraja to juz tak jest od wieków (stąd zdrady)my nie potrafimy sie z nimi pogodzić walczymy ze wszystkim, my też się zmieniamy wystarczy spojrzeć w lustro i przestać wymagać i porównywać Jedynie szanować kochać i żyć

Gość gość
Kalpa i nie pisz:) Żyj myśl kochaj pragnij szanuj,. Zajefajna stopka kiedyś miałam mega hard i przez nią spotkałam kogoś wyjątkowego,ale tylko na chwilę. Tobie życzę starości dłuższej niz do.końca świata i jeden dzień dłużej:)))

Gość gość
Kasy mi brakuje. Do rypania są tysiące, ale to zazwyczaj gołodupce.

gość dziś "Żyj myśl kochaj pragnij szanuj,." Piękne, dziękuje, też życzę wszystkiego co najlepsze - miłości, dużo miłości :) Nie wiem, czy bym chciała dożyć późnej starości...:)

Gość gość
Jeśli się kocha i jest się kochanym to starość to tylko kolejny wspólny etap.. Dziś chyba nie potrafię kochać za duzo ran,myślę że z czasem to będą tylko blizny wspomnień ale będą a to nas uczy byciem ostrożnym azza bardzo Dziękuję mimo wszystko dziękuję Wszystkiego naj..raz jeszcze:)

Gość gość
Witaj Kapla Nie rozmawiałyśmy z niebieskiego choć mam go od jakiś 6lat Kim jestem?od jakiegoś czasu sama zadaje sobie te pytanie bo przecież nie chodzi o rolę jakie odgrywam w masce codzienności