Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość15

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość15

Otóż tydzień temu doszło do pewnej sytuacji między mną a moim chłopakiem. Ściągnęłam mu ok.trzech razy napletek później na czubku poczułam śluz jednym palcem dosłownie leciutko dotknęłam i szybko wyjełam ręke następnie wytarlam ją o koszulke. Po tej sytuacji lezelismy normalnie około 5 minut później musiał jechać do domu odprowadziłam go do samochodu więc minelo troche czasu odkąd dotknęlam tego tzw. Preejkulatu,słyszałam ,ze tam tez mogą znajdować sie plemniki ale one poza drogami rodnymi podobno żyją dość ,krótko z tego co slyszalam umierają w ciągu paru sekund-minut. Później wrócilam do domu i poszlłam do lazienki ,zeby sie zalatwic ale po tym wszystkim przed zalatwieniem sie nie umylam rąk i podtarlam sie tą ręką ktrora dotknelam preejkullatu raczej nie dotknelam wtedy palcem tych okolic ale nie jeste do konca pewna.(przypominam ,ze wytarlam reke o koszulke i przed zalatwwieiem sie minelo jakies 10min od dotknieca preejkulatu). Wczoraj powinnam dostac okres spoznia mi sie 1 dzien na kilka dni przed okresem odczuwalam momenatmi tylko bole podbrzusza a dzis tez momentami takie lekkie i czasami klucie jajnikow. Czy to mozliwe zebym wpadla?

Gość Ania__
Na 90% jesteś w ciąży. Musisz zacząć myśleć nad imieniem dla dziecka. Pamiętaj żebyś o siebie dbała, bo jesteś teraz również odpowiedzialna za swoje maleństwo. Gratuluję :)

Gość gość
Nie baw się ci/pą tylko z niej korzystaj.Ona przyjmuje gości.