Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its no so goood

nigdy nie myślałam że zostane sama

Polecane posty

Gość its no so goood
Po prostu jestem już tym zmęczona.

Widocznie musisz poczekać. Gadanie, że masz iść do klubu, knajpy, do ludzi, ubrać się ladniecitp to bezsens. Nie wiem jak wygladasz, jesliIwygladasz dobrze, to powinnaś mieć powodzenie. Ale to sama sobie. A to odpowiedz

Gość its no so goood
Wyglądam w sam raz. Zależy tez co się komu podoba.

Gość dobrze zarabiajacy
co to znaczy "w sam raz"? a jak u ciebie z seksem? lubisz ostry seks?

Gość gość
jesli jest 1000km od Ciebie to mozesz byc z nim :)

Więc właśnie, jakKto jest w sam raz? Jeśli wyglądasz jak 38latka 10 lat temu, a tak wygląda wiele twoich rowiesniczek, to odpada. Mi nie chodzi o kilogramy,tylko o wyraz ciebie. Ubranie, fryzura i przede wszystkim podejście do świata.

Gość its no so goood
Jak to 38 latka 10 lat temu?

Zauważyłam, że większość obecnych 38 latek wygląda jak 38 latka , dekadę temu. Została w tamtej fryzurze, ubraniu itd.

Gość dobrze zarabiajacy
autorka unika odpowiedzi na pytania zwiazane z wygladem i seksem. Pewnie brzydka, a o oralnym slyszala tylko z gazety ;))

Gość gość
Marysia bez urazy , ale ty szybciej wyglądasz jak dziecko za komuny, styl ala bidul

Gość its no so goood
Ee nie. Mam całkiem inny kolor włosów. Ciuchy wymieniam co jakiś czas. Waga mniej wiecej taka sama, no może kiedyś było z 5 kg więcej nawet. Z tych nerwów chyba tak schudłam czy co. Po prostu albo jak kogos spotkam do rzeczy to zaraz się okazuje że ma już żonę. A za mną "biegaja" tacy, którzy mnie nie interesują, nie mam ochoty się z nimi bliżej przyjaźnic nie mówiąc już o bliższym kontakcie. Jak ja chcę to oni nie chc ą . jak oni chcą to ja nie chcę. I tak do obrzydzenia.

To z***biscie, że nie bierzesz, byle mieć. Bo nie na tym rzecz polega. Widocznie na ciebie przyjdzie czas, nie. A co marudzic, bo moda jesteś. 38latka teraz, to młoda dziewczyna. I broń Boże się nie porównuj do koleżanek. Xxxxx Orange, skąd wiesz jak ja wygladam? Mam swoją wizję siebie i czuję się z nią dobrze.od lat.

Gość gość
Marysia trudno nie wiedzieć, skoro jesteśmy prawie tyle samo lat na kafe a foty i filmy krążą wszędzie.

FilMow że mną nie ma, bo sama nigdy w żadnym nie wystapilam, a fot moich tyle, co nic. Zatem ciężko komuś obecnemu ocenić mój styl ubierania, podczas, gdy krążą zdjęcia głównie twarzy. Chyba ten pierwszy twój komentarz był zbędny

Gość gość
Dobra uważaj jak chcesz , to nie było złośliwe. Ale wystarczy w grafiki wpisać konkretnie to po pierwsze mieszkasz poza miastem, to może tam 40 tak wyglądają. W dużych miastach jest inaczej. Po drugie twój styl nazijmy niszowym , ale na modzie to się raczej nie znasz.

Nie oceniam autorki, po prostu wiem, że dziewczyny pod 40tkr albo zatrzymały się w czasie alboOwygladaja super. Może dlatego podałam przykład mojej bratowej, nie podsunelo ci to nic? Mój ubiór to moja sprawa, może wyglądam niszowo, ale nie wiem jakaa jest twoja definicja, skoro mój ubiór widać na fotkach sprzed 2 lat. Bo na czarno? Bo większość fot, gdzie widać mnie cała, to kolory ciemne? Nie wie. Jak można kogoś oceniać na podstawie ledwo 3 fot

Aha, Masz bardzo wąskie myślenie, skoro wg ciebie kobiety na wsi Nie potrafią się ubrać, a dwa na modzie się nie znam i nie zamierzam znać.

Gość gość
Ja autorce nie zamierzam rozwalać tematu, więc już się uspouj to była dygresja

Nie wkurzam się, tylko stara się dowiedzieć. Sama nic autorce nie zarzucam, tylko pytam, A ty oceniasz ja podstawie niczego. To irytujące

Gość gość
Ja jeszcze nic nie oceniłam jeśli chodzi o autorkę. Rownie dobrze może być wystrzałową laska w extra ciuchach. Czekam co autorka napisze

Gość gość
Bo ty i moda to plus i minus więc głupio jeśli laska z wielką nadwagą, i kiepskimi ciuchami rzuca się do oceny mody. I serio sorry , ale w dużych miastach nawet są zadbane 60 a nie 30+ ,dlatego wniosek , że takie zaniedbane widzisz w swojej okolicy. Ps czapka uszanka była urocza, tudzież twoje nogi w czarnych leginsach . Nie chciałam c***isać niegrzecznie , ale się dorwałaś jak żul do flaszki. Także sorka ,ale od mody to ty daleko stoisz. Innych rzeczy już nie będę opisywać.

Chyba nie czytasz od początku tematu. Bo o czym innym z autorką rozmawialam. A foto, o ktorym mówisz jest sprzed czterech lat. Gdzie te getry teraz wysmiewam, nauszniki doOdzis mam, a nadwagę dawno zgubilam. Brawo.