Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam fb i wstydze sie tego

Polecane posty

Gość gość

to moj ostatni post dzisiaj chodzi o to ze go nie mam bo sie wstydze go miec po prostu jak sie smiali ze mnie w dziecinstwie tak do dzis cos takiego mam poza tym nie umiał bym dodac komentarzy problem w tym ze prace domowe sa na fb i jest jakas grupa klasowa wstyd mi sie do wszystkiego przyznac po prostu go nie mam narazie ale jak mnie zapytaja na pewno go nie zaloze i tyle.. po prostu mi wstyd

Gość gość
nie musze tutaj pisac zastanawiam sie tylko jak cos to wole nie zdac i miec koniec edukacji mojej ide zjesc

Ja niemam i sie nie wsydze wgl wrecz jestem z tego dumna tylko mam wielu znajimych z roznych stron Pl i ciezko w kontakcie z wiekszoscia byc jednak nie zamierzam zakladac fb nigdy. Mam kilka racjonalnych powodow.....

Gość gość
Facebook może służyć również jako narzędzie zbrodni także w niektórych przypadkach warto od niego stronić.

Gość brokeninside87
grrrrrr roar!

Gość gość
Mądra kobieta ja nie znam żadnej, która by nie miała. Wszystkie znajome zrobiły sobie z tego portal matrymonialny. Własne zdjęcie jakby sobie pomnik za życia postawiły. Ale śmieją się z sympatii i innych portali randkowych. A same na fb wyretuszowane, że ledwo poznajesz. I 500 znajomych haha.

Gość gość
Ja nie mam i wcale się tego nie wstydzę, wręcz przeciwnie. Szanuję swoją prywatność. Poza tym kontakty w sieci to nie kontakty, a te fałszywe "lajki"... Szkoda, że w realu ludzie się tak nie "lajkują".

Gość gość
Własne zdjęcie jakby sobie pomnik za życia postawiły. x trafiony komentarz !

Gość gość
Ja tez nue mam i moja kobieta też. To nie jest wynalazek dla osób inteligentnych a dla szarej masy.