Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oznaki zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

Jakie sa meskie oznaki zainteresowania?

Gość gość
Up

Gość gość
szuka kontaktu wzrokowego, dotykowego, zaczepia, ciągle jest gdzieś w pobliżu, zagaduje, żartuje,rozmawia, zaprasza, proponuje wspólne wyjścia i aktywności (kawa, kino, sport), stara się pomagać w miarę możliwości, poświęca swój czas na pomoc, gdy tego nie musi robić - robi dużo, a nawet więcej - od małych kroczków stopniowo, ale zdecydowanie do większych, jak widzi zielone światło do Ciebie, idzie krok do przodu, tak że znajomość posuwa się dalej. Jeżeli widzi, że kobieta jest nastawiona na nie, może przyhamować, albo się wycofać - na chwilę lub na dobre .

Gość gość
Jak mam zrozumieć zaczepianie kumpla, z którym na codzień pracuje mój mąż? Tysiące wysłanych zaproszeń do gier na facebooku, prowokowanie do rozmów, zapisywanie z mojej galerii zdjęć do swojego telefonu, pokazał kiedys mojemu mężowi w pracy, wypytywanie co lubię w seksie, jakie mam piersi i czy uwielbiam męską dominację w seksie? :-P

Gość gość
Zainteresowanie osobliwe i nie na poważnie. Może uważa, że jesteś taka równiacha, taki damski kumpel i puszcza wodze wyobraźni. Może też sobie fantazjuje na Twój temat , ale raczej bez głębszych uczuć. 80% szansy, że gdybyś zaczęła odwzajemniać jego zainteresowanie, on przestałby się zachowywać w ten sposób.

Gość gość
To kolega mojego męża. Ostatnio jakieś filmiki posłał ,kazał pozdrowić męża-mimo, że ma jego numer telefonu. Mój mąż się wscieka, że ten pyta, każe mnie pozdrowić. Kiedyś pracowali razem, mąż zadzwonił do mnie a ten chciał też pogadać że mną. Najgorsze jest to że lubię go i podoba mi się :-O

Gość gość
A facet ktory pierwszy zagaduje, wypytuje sie czy mam kogos, proponuje pomoc w roznych sytuacjach, stara sie byc blisko mnie, niby przypadkowo dotyka,

Gość gość
gość dziś Ale to chyba nie przypadkiem - musisz go znać ze spotkań, widocznie zauważył Twoją sympatię do niego