Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam dzieci i cieszę się zyciem

Polecane posty

Gość gość

I co wy na to mamuśki liczące na 500 zł za bachora ? Na gooowno was stać wypierdziany golf to wasz szczyt marzeń a wyjazd do Kołobrzegu to jak wyprawa do Ameryki południowej

Gość gość
i nie zapomnij, że piątkowe wyjście do knajpy to szczyt burżuazji

Gość gośćania
uuuu ktos to jerst sfrustrowana staraczka:)))) nie martw sie ty trz zajdziesz ale musisz odpuscic:) wyrzuc testy ciazowe i nie kochaj sie zgodnie z terminem owulacji:) bedzie dobrze!

Gość gość
To forum o macierzyństwie , może napisz w antykoncepcja , płodność /ginekolog

Gość gość
Właśnie widzę jak cieszysz się życiem na kafe :)

Gość gość
szkoda za cie nikt bzyknac nie chciał...

Gość gość
mam dzieci i cieszę się życiem ps. osoba, która sądzi, że przy dzieciach nie można korzystać z życia, wykazuje się kompletnym brakiem wyobraźni i... myślenia

Gość gość
Cieszy sie życiem o 3:07 na Kafe w nocy z soboty na niedziele ha ha ha Niezłe prowo 0/10

Gość gość
A ją mam dziecko i depresję.

Gość gość
Ja mam półtora roczne dziecko i w życiu bym się nie zamieniła na moje wcześniejsze życie to raz a dwa ze taki los przewrotny ze mamy akurat duzi więcej pieniędzy niż wcześniej ale to już przypadek.

Gość gość
Nie mam dzieci, ciesze się życiem ale staram się żeby tą radość podzielić z bobasem :-)

Gość gość
Ja też cieszę się życiem, a najbardziej w życiu cieszę się moim dzieckiem. Widzę, że autorka to sfrustrowana staraczka, która chciałaby, a nie może. W dodatku zazdrości tych marnych 500zł. Widać nawet o wypierdzianym golfie nie śmie marzyć, a Kołobrzeg ledwo na mapie zlokalizuje ;P

Gość gość
cieszysz się zyciem na kafe? cieniutko, biedniutko jednak;)

Gość gość
A ja zazdroszcze, zygam macierzynstwem...

Gość gość
alez autorka jest sfrustrowana;-) kazdy kto musi potwierdzic ze ma super - to objaw frustracji;-) a zyciem sie mozna cieszyc na wiele sposbow - macierzysntwo lub brak nie ma nic do tego. Ja porzucilam podrozowanie dawno temu - nie znosze meczenia sie po 15h w klimatyzowanym samolocie i wszelkie wojaze ograniczylam do minium;/ Poza tym skad taki przesad ze albo bieda i dziecko - albo swoboda finansowa i brak dziecka? Znam zamoznych rodzicow majacych 3 dzieci oraz nieumiejace zwiazac konca z koncem singielki;-)

Gość gość
" gość wczoraj szkoda za cie nikt bzyknac nie chciał... ' xx ojej to uwazasz ze dzieci sa potwierdzeniem seksualnej atrakcyjnosci mamuski, hm?;-)

Gość gość
ale ściemniasz, gdybyś sie cieszyła życiem to by cie tu nie było w sobote w nocy, bo byłabyś wtedy na imprezie albo na jakimś wyjeździe

Gość gość
cieszę się życiem a jestem mamą 2 małych dzieci. A jeszcze bardziej się uciesze na widok 500 zł, a co boli cie to pippo :-) a do Kołobrzegu mam 40 km Hey :-)

Gość gość
Autorka masz racje i nigdy tego nie zmieniaj. Dzieci zmieniaja zycie kobiety w nudne, koszmarne zycie. Zygam macierzynstwem. Jestem na etapie, ze zastanawiam sie, czy pociag mnie szybciej zabije jak bede staa na torach czy jak sie na nich połoze.... Gdybym mogla tylko cofnac, czas nigdy bym nie miała dzieci...

Gość gość
Bylabym sklonna uwierzyc, ale co robi szczesliwa kobieta na forum o UWAGA !!!!! macierzynstwie :D :D:D

Gość gość
Autorka masz racje i nigdy tego nie zmieniaj. Dzieci zmieniaja zycie kobiety w nudne, koszmarne zycie. Zygam macierzynstwem. Jestem na etapie, ze zastanawiam sie, czy pociag mnie szybciej zabije jak bede staa na torach czy jak sie na nich połoze.... Gdybym mogla tylko cofnac, czas nigdy bym nie miała dzieci... x jak ktoś przed zostaniem rodzicem miał nudne życie, to z dziećmi tez takie ma, to nie macierzyństwo, to po prostu charakter

Gość gość
Wlasnie przed dziecmi nie mialam nudnego zycia, teraz je mam... Te same rutynowe czynnosci, bo dziecko potrzebuje do rozwoju rutyny... Te wrzaski i fochy jak czegos nie dostanie, co chwile przerywanie czegos, bo cos tam chce dziecko... Masakra, teraz dopiero rozumiem co znaczy " dawac zycie"... Tak wlasnie jest, dzieci zabieraja zycie, energie, zdrowie... Zazdroszcze ci autorko, ze jestes madrzejsza ode mnie...

Gość gość
Dziecko jak dziecko. Mnie bardziej dobija życie w małżeństwie oraz upływ czasu.

Gość gość
3:00 w nocy i cieszysz się życiem na kafe hahahaha no szczęście jak ch..j :D ja wczoraj o tej porze balowałam w klubie domówka we wrocławiu z mężem i przyjaciółmi, a cały weekend miałam praktycznie dla siebie, mam 3 dzieci :)

Gość gość
Masz 3 dzieci, a łaziłas gdzie zamiast spedzic z nimi czas, co z ciebie za matka? Po co ci w ogole dzieci, skoro nie spedzasz z nimi czasu, kolejna pseudo matka...

Gość gość
hahah, naprawdę myślicie że wszystkie autorki piszą z Polski i jest środek nocy? __ nieautorka

Gość gość
ja bym bez moich dzieci umarła urodziłam się by być matką dzieci to mój sens życia :-) autorko podziwiam i gratuluję że potrafisz być szczęśliwa bez dzieci dla mnie to nie do pojęcia

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci, już dorosłych i cieszę się życiem bardzo. Na wszystko mam czas,nic nie muszę. Ale moje dzieciaki uwielbiam

Gość gość
Ja tez zazdroszcze autorce.Jeszcze jak byly male to sie cieszylam a teraz?same problemy z guwniarzami bo przeciez przechodza"bunt"nastolatka. Czasami mam ochote wyjsc i isc w p/i/z/d/u. I przestancie wmawiac ze macierzynstwo jest super.Owszem dopoki nie zaczyna sie szkola i ten caly cyrk.

Gość gość
każdy może tu czasem trafić :-) skąd myślenie że szczęśliwy człowiek jest wiecznie na wyjeździe imprezie itd. p***********o was? od seksu tez trzeba odpocząć by zregenerować siły,a autorka ma racje,zdarza się że ktoś spełni się jako mama ale to musi być specyficzna osoba potrzebująca kogoś 24/h