Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś wie czy urządzenia do depilacji światłem można używać do bikini?

Polecane posty

Gość gość

Konkretnie chodzi mi o to reklamowane urządzenie Philips Lumea i depilację brazylijską. Czy to nada się do tak wrażliwych miejsc?

Gość gość
up

Gość gość
Jasne. Ja mam Lumea i uzywam. Ale to kwestia indywidualnej wrazliwosci

Gość gość
No ja wrażliwa nie jestem, depilatorem robię ;) Dzięki. A mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym urządzeniu? Nie ma o nim tak dużo w necie, głównie wpisy osób, które dostały do testowania, a to jednak nie taki mały wydatek...

Gość gość
Ja moje kupilam na ebayu, czyli uzywane. Dziala naprawde dobrze, tylko jest czasochlonne (wiec nie dziwie sie, ze dziewczyna sprzedala). Pod pachami juz nie mam wlosow, na nogach nadal mam, z przyczyny takiej, ze nie chce mi/nie mam czasu aby depilowac ciagle tak duza powierzchnie. Ale naprawde dziala. nie ma natychmiastowych efektow, ale z czasem odrasta coraz mniej wlosow. Zdecydowanie polecam, jak juz mowilam jedynym minusem jest czasochlonnosc.

Gość gość
Używane, ale to przecież wystarcza na ileś tam "strzałów"? Ja się właśnie zastanawiam czy wystarczyłoby mi, chcę tylko bikini (całe),bo mam z depilacją tam ogromny problem, wszędzie się golę, a tam żadna forma mi nie odpowiada :( Ciekawe czy to będzie tanieć