Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki nik ma teraz Pewna ???

Polecane posty

Gość gość

Komu teraz chlupta???

Gość gość
Jacunio pyta :D ???

Gość gość
To zakompleksione babsko dnia by nie wytrzymało bez kafe...

Gość gość
Zaraz się Pewna zaloguje bo PRZYPADKIEM zauważy temat :D:D:classic_cool:

Gość gość
Bo PRZYPADKIEM weszła na kafe :D

Gość gość
Jacek 81 dziś Róża to imie Peewnej......ona tu nie wroci,bo .....cdn nastapi...chciałaś to masz i znikniesz szybko....chociaz mam nie wiele ale ma raka i sie z tym boryka ale przez telefon jest dziwką ssa,połyka i ma orgazmy.nawet chlapie c**a przez tel.....jak ją nazwać jak nawet mi dała swoją masturbacje?

Gość gość
Może to pewnej dziecko :) jej iloraz inteligencji pewnie pozwala jej wierzyć, że od chluptania zajdzie w ciążę i urodzi małe słodkie jacusie

Gość gość
Kuszełłe :)

Gość gość
Jacek 81 dziś powiem wiecej kazała dziś rano....kurde obudziła mnie o siodmej zebym edytwał posty ze szlochem płaczliwym ....tak zrobiłem,ale nie bedzie tak ,że ja źły a ona bedzie obracać kazdego jako nie winna......sama tego chciała to ma....myślała,ze buźki bedzie rozdawac a po nocy na tel. sie pieredolic a rano jakby nic otrzepie sie i dalej kafe.....hipokryzja......zgadnijcie czemu zjawe i fride nigdy nie wyzwałem

Gość gość
Pewna nie mogła by zniknąć z kafe, bo gdzie by wtedy biedna poszła :D

Gość gość
Jacek 81 dziś A połyka i gardło wystawia jakby p****li sie na oglądała....miałem służbe qa ona chciała,zebym poszedł do kibla i sie strzepał...Taka jest wasza Peewna.lubi sie j***c na morgi ale faceta nie chce....ciekawe dlaczego

Gość gość
Co ty masz za problem Kuszka, u mnie nic ani nikt nie wyskakuje.

Gość gość
A skad ten pederesta wie że ona połyka :D

Gość gość
Kusza temat odwraca od pewnej :D tobie tez chlupta ?

Gość gość
Pewna nie chluptala tylko jej się obwisle wary odbijały od siebie :D

Gość gość
bleee :O obrzydlistwo

Gość gość
Może i obrzydlistwo ale jacusia kuśce się podobało :D

Gość gość
A pewna w ogóle zaprzeczył a?? Bo mnie tu troche nie było :p w każdym bądź razie uciekła stad tak ?

Gość gość
Jakie to uczucie Kusza gdy nawet najgorsi hejterzy mają sobotnie plany?:P

Gość gość
Kusza 🌼

Gość gość
Przecież pewna to samsara czy jakos tak... następna "nowa" prześladująca tu od rana do nocyn7 dni w tyg... oczywiscie pojawiła sie po aferze z pewna... ten sam styl... ta sama denna gadka

Gość Bó
Ja jestem pewna. Pewna siebie. Czy o to chodzi w tytule? Chyba nie. Znowu mi się pomyliło. Kusza, masz dobry dzień widzę. Moja ty cudowna. Ja mam kaca i dyskusji nie będzie. Chciałam tylko powiedzieć, że myślę o tobie czasem i czasem sobie forum przeglądam. I szukam gdzie piszesz i się tam zatrzymuję. A potem kopiuję cię w realu. Aj tam. Pozdrawiam!

Gość gość
Też mi się wydaje,że Samansara to Pewna:-P

Gość gość
Bo to jest pewna... trzeb byc głupim żeby nie zauważyć

Gość gość
Calkiem inaczej wyglądają. Widziałem je obie, samansara jest ladniutka, pewna nie bardzo:O

Gość gość
gę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęggę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgęg