Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiemu księdzu mogę opowiedzieć o spełnionej klątwie?

Polecane posty

Gość gość

Chce kogoś zaufanego bo już raz jeden taki mnie wysmial przez telefon i potem w mojej parafii. Chce to skonsultować nie wiem z egzorcystą? Nie wiem czy nie potrzeba mi jakiegoś zdjęcia tego.

Gość gość
w Polsce jest 50 księży egzorcystów w każdym dużym mieście jest przynajmniej jeden. Wyszukać ich można w necie.

Gość gość
O jakiej klątwie mówisz?

Gość gość32
Podejrzewasz że ktoś na Ciebie rzucił czy Ty chciałaś kogoś skrzywdzić ? Pierwszą linią kontaktu jest Twój spowiednik

Gość gość
,,Nie wiem czy nie potrzeba mi jakiegoś zdjęcia tego.'' rozwiń myśl

Gość gość
Ktoś na mnie rzucił, wprost mi to powiedział i od razu zaczęły się dziać dziwne rzeczy, wypadki, choroby, pech, a potem stało się to co ta osoba mi życzyla.

Gość gość
Witaj Idź do szczerej spowiedzi nie jakieś tam klepanie tego co zwykle ... Idź do komunii, jeśli katolik jest w stanie łaski uświęcającej to żadna klątwa się nie przyczepi. A jak jest to Twój proboszcz powinien odprawić nad Toba modlitwę uwolnienia. Jeśli Cię wyśmiał bez szczerej rozmowy rozpoznania to jak dla mnie to pajac. To twój ksiądz jest jak lekarz pierwszego kontaktu on Cię kieruje dalej. Módl się jeśli nie masz Jezusa w sercu to nic Ci i tak nie pomorze Pooglądaj filmy księdza Glasa

Gość pokusa zawsze otwarta
Jakie piękne i mądre słowa powyżej. Autorka może już zamknąć temat, ponieważ lepszej rady nie uzyska. :)

Gość gość
CD jak wiesz kto Ci to zrobił to módl się za tą osobę jak potrafisz i znajdż modlitwę uwolnienia od zniewolenia i klątw i idź do spowiedzi i komunii. Wiem że w każdej diecezji jest egzorcysta ale nie wiem czy ot tak sobie Cię przyjmie,