Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

albo albo :)

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich jestem szczęśliwa mama 2 dzieci :) Mateusza 8 lat i Mileny 5 lat :) Los podarował nam jeszcze jedno szczęście , które mam w brzuszku , będzie dziewczynka :) Mamy kilka wyborów , ale nie możemy się zdecydować... Nasze wybory to: - Anita -Dagmara - Jaśmina - Paula - Anika Chce znać wasze zdanie , które wam się podoba a które nie i dlaczego :) Dla chłopca mielibyśmy ułatwione imię bo wybraliśmy jedno imię Błażej :)A tak to główkujemy :-P

Gość gość
Paulinka :)

Gość gość
Paulina bardzo ładne imię. Ciekawe jest też Anika i Anita. Kojarzy mi się z piękną, subtelną dziewczyną.

Gość gość
ale tam jest paula a nie paulina a mi najbardziej podoba sie anita na drugim miejscu dagmara reszta moim zdaniem za bardzo wydumane

Gość gość
straszne te imiona a dagmara i jasmina to koszmar. zreszta błażej też okropne. brzydkie imiona wymysliliście. i jak ludzie na złośc wam powiedzą że anika fajne to tak dziecko nazwiesz? Ja pitolę

Gość gość
Tak Paula nie Paulina:) Nie nie nazwę tylko ciekawi mnie opinia innych :)

Gość gość
mateusz milena i... anita myślę, że najbardziej pasuje bo reszta to imiona troche z innej półki to tak jakby mieć np katarzynę i kewina czy innego brajana

Gość gość
A może coś na M... skoro już dwoje dzieci jest na tę literę to może trzecie też ☺

Gość gość
Marika

Gość gość
Na M to była jeszcze w grze Melania:) Ale najbardziej obstajemy przy Dagmarze...Może ktoś jeszcze się wypowie :) ?

Gość gość
Paulinka a nie Paula.

Gość gość
Paulina mi się nie podoba napisałam PAULA ! :)

Gość gość
Najbardziej podobają mi się Jaśmina i Dagmara. Jaśmina piękne kobiece imię, wg mnie ma coś w sobie. Dagmara zawsze mi się podobała, rzadkie ale osłuchane. Paula podoba mi się najmniej, wolałabym już Paulinę zdrabnianą do Pauli, nie lubię takich udziwnień na siłę Anita nie podoba mi się, wg mnie może być troche ciotkowate Anika - niby złe nie jest ale brzmi również jak udziwnienie Anny..

Gość gość
Z podanych tylko Anita.

Gość gość
Z wybranych Dagmara

Gość gość
Czekam na dalsze propozycje :)

Gość gość
Jest tyle pieknych imion ale te które podałas do nich wg mnie sie nie zaliczają. Mnie sie podobaja: Emilka, Natalia, Aleksandra, Magdalena, Maria. Dagmara chyba najgorsze.

Gość gość
A mnie się podoba Dagmara...

Gość gość
Dagmara i Jaśmina śliczne, kobiece. Anita i Anika na pewno nie, kojarzą mi się z ciotkami w okularach. Paula prawie jak Paulina, a to bardzo popularne. Ja bym dała Jaśmina.

Gość gość
jak na litere m to może malwina marlena (znam siostry milenę i marlenę) magdalena a z tych co podałaś to głosuję na anitę, imid nietuzinkowe moim zdaniem fajne imiona to jeszcze natalia iga kamila klara diana olga adrianna justyna

Gość gość
Czy ktos jeszcze sie wypowie? Chcialabym ;)