Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 37letnim prawiczkiem macie państwo jakiekolwiek pytania?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gratuluje czystości :) czystość ma znaczenie :)

Gość gość
nie kazdy zasluguje na love,ja mam 30l i tez tak samo,poprostu sa ludzie nieciekawi i nieatrakcyjni ktorych nikt nie chce,wykluczeni,nie potrzebni - to my. to nie wazne ze jestesmy dobrzy, pracowici czy uczciwi,to nadal za malo.

Gość stary prawik z wawy
smutne jest to ze kiedys umrzemy nie nacieszywszy sie zyciem w pelni tak jak inni, przez samotnosc ,brak rodziny itd,ale to nie nasza wina,niczyja chyba...tak juz bywa ze ktos musi byc taki aby ktos mogl byc inny,nie kazdy moze byc fascynujacym facetem ktorego pragna wszystkie dziewczyny czy piekna kobieta za ktora ogladaja sie wszyscy faceci i nie da sie byc kims innym niz sie jest.takie przeznaczenie. mysle ze w malych miastach jest znacznie gorzej ale ja mieszkam w warszawie przez cale zycie i moze bylem na 4 randkach,wszystkie ustawione przez neta i nic z tego nie wyniklo,zawsze to samo czyli kompletny brak odwzajemnionego zainteresowania,nic.mysle ze najgorsze jest spogladanie na innych szczesliwych ludzi, te fejsbuki zdjecia zon mezow dzieci itd ,to dziala bardzo zle na osobe samotna odrzucona i zapomniana,odkad omijam takie widoki czuje sie duzo lepiej w mojej samotnosci,polecam ta metode kazdemu kto cierpi na to przeklenstwo.chcialbym aby po smierci moje zwloki zostaly skremowane a popioly wrzucone do morza,uwielbiam morze.

Gość gośćććć
19:11- 36 lat. Jakie masz oczekiwania jeśli można wiedzieć.

Gość gość
Do gość 19:25 dobrze powiedziane.