Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rogichce

Chcę żeby żona się puszczała

Polecane posty

Witam wszystkich rogaczy oraz chłopaków lubiących pieprzyć cudze żony przy ich mężach! Od kilku miesięcy kręci mnie myśl o mojej żonie z fajnym chłopakiem lub dwoma. Samo myślenie o tym powoduje u mnie wytrysk. Niestety nie mogłem jej namówić na taki sex, aż ktos mi podpowiedział żeby podać jej taki preparat i faktycznie po tej substancji sama kazała mi załatwić chłopaka na trójkąt. Chętny znalazł się szybko i było wspaniale, cuckold femdom najbardziej nam się podobał. Bawiliśmy się 24h było clean up creampie 2baty. Żona wystrzeliła kilka razy taką fontannę jakiej nie widziałem przez 22 lata małżeństwa.

Niestety to było tylko raz i żona nie chce o tym rozmawiać, jest trochę pruderyjna. Chciałbym powtórzyć tylko że żona nie powie wprost że chce. Dlatego szukam chłopaka z którym razem stworzymy taką sytuację że żonka sama zechce. Pytanie do rogaczy z doświadczeniem- czy wasze żony od razu chciały być hotkami czy też miały opory, jak wam się udało je namówić na cuckold?

Gość gość
Ja mam podobnie... Chcialbym ja wylizac po tym jak inny facet sie w nia spusci... SERIO!

Podajesz żonie jakieś substancje żeby tylko osiągnąć swoje cele seksualne? Manipulujesz nią dupku i faszerujesz jakimiś substancjami, powinieneś mieć za to sprawę . Czy to jest prowokator? Czy to naprawdę się dzieje?

Gość gość z marsa
Popieram Cie muszka. Po huj sie zenił. Co to za mężczyzni wogole? Wolą kolegow niz sex z żoną. Albo siedzą z piwskiem i mecz oglądają. Tłumaczą sie że interesuja sie sportem a na prawde podnieca ich widok innych spoconych samcòw. Impotenty jedne! Dobrze wiedza ze i tak im rogi urosna to robia wszystko zeby ten stan kontrolowac. A biedne kobiety sie godza bo w glebi duszy kochaja tych swoich eunuchòw. Nic tylko kaftan i pokoj bez klamek dla takich!!!!

Gość gość
Mój chcial bym urozmaicić seks z jeszcze jednym facetem. Spełniłam jego pragnienie był dużo lepszy seks niż z mężem. Widział mąż to i bardziej się stara podczas seksu

Gość gość
Lepszy jest bo zobaczył jak inny Cie posuwa? Może tylko k***ska innego chciał ogladnąć? Teraz jak Cie pieprzy to sobie wyobraża jak tamten go w d**e ***** a potem każe mu obciagnąć. Ty jestem w tym wszystki tylko łacznikiem miedzy dwoma k****ami.

Gość gość
Wszystko bym zrobił aby żona miała kochanka i przy mnie się z nim bzykała...

Gość gość
Jesteśmy małżeństwem 40-latków> Zona wysoka, czarne długie włosy, zgrabna figura, i szaleje za chłopakami. Nauczyła mnie być rogaczem i bardzo mi się to podoba. Parę razy spotkaliśmy się z facetami w klimacie cuckold, ale widziałem że żona wolałaby nie zdradę kontrolowaną tylko sam na sam z kochankiem w tajemnicy przede mną. Wszystko zorganizuję i sprawie żeby była chętna. W sexie jest wspaniała nikt kto się z nią spotka nie będzie żałował. Proszę o sms w celu omówienia szczegółów. Na razie mam niewielkie rogi ale może po tym ogłoszeniu zostanę prawdziwym rogaczem ;)Obowiązkiem rogacza jest zapewnienie viagry, stymulantów drinków, pończoszek i innych rzeczy żeby żona dobrze bawiła się z gościem. Rogacz tel 515590932

Gość gość
No nie wiem u nas było podobnie a nawet fajnie w zabawy cuckold. A teraz moja żona wali mnie w rogi za plecami

Gość gość
No nie wiem u nas było podobnie a nawet fajnie w zabawy cuckold. A teraz moja żona wali mnie w rogi za plecami

Gość gość
Zazdroszcze ci takiej zonki...

Gość gość
Jaki preparat

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Muszko zwiewaj za fajna jesteś na ten temat :)

Gość gość
Czyli po cuckoldzie ona zaczęła cię zdradzać bez twojego przyzwolenia?

Gość gość
JAKI PREPARAT?

Gość gość
Jaki preparat

Gość gość
Chetnie Poznam Takie Malzenstwo wiek bez znaczenia z Malopolskiego lub Slaskiego. Ja 38 lat. 535723312

Gość gość
Chetnie Poznam Takie Malzenstwo wiek bez znaczenia z Malopolskiego lub Slaskiego. Ja 38 lat. 535723312

Gość gość
Nie jestem rogaczem bo mamy seks z parką. Czyli ja się kocham z kochanką gdy konczymy to oglądamy ich w akcji żonę z kochankiem.

Gość gośćcomadość
Jaki ten preparat