Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje tym co maja syna ! Nikt nie chce chlopaka

Polecane posty

Gość gość
nie dałabym rady bez moich syneczków i córeczek :-) kocham moje dzieciaki nie jestem beznadziejną dzidą na szczęście dzięki autorko :-)

Gość gość
jesteście beznadziejne, mam nadzieje, że ten temat to jeden wielki troll, ewentualnie zebrała się śmietanka patologiczna kraju gość - masz 100% racji

Gość gość
Tak, wyrzuciłabym na śmietnik, dla mnie tylko dziewczynki sie liczą, chłopcy sa obleśni. Współczesnych je matkom chłopców, ze taka tragedia ich spotkała

Gość gość
Współczuję *

Gość gość
trolling prowokeiszyn :-D

Gość wifigdańsk
haha normalnie temat na miare dyskusji na szczycie NATO (niedługo u na s więc moze masz szansę go przestawic) ale jak dobrze ze tylko takie ludzie mają problemy co lepsze córka czy syn,ja mam 2 córeczki ale nie mam nic przeciwko synkowi gdybym jeszcze miala choc nie planuję ani przeciwko innym synkom,kazda plec ma inne plusy i minusy,fakt ze chłopcy sa troszkę bardziej niegrzeczni (np zauwazylam w przedszkolu ze np jak dzieci wracaja ze spaceru i wszysckie sa w szatni to reprymendy i uwagi dostają tylko chłopcy a dziewczynki grzecznie się słuchają ;) np ale to tylko mało znaczący przyklad,zresztą chłopcy musza byc troche bardziej niegrzeczni,anie tacy zniewiesciali ;) ja tam sobie chwale moje 2 córeczki ale gdybym miala synka to tez bym się cieszyła tak jak z dziewczynek:)

Gość gość
A mojemu znajomemu jak się urodziła druga córka, to się upił i wył z rozpaczy. Wiadomo ze kazdy facet chce mieć syna i przedłużyć ród i nazwisko.

Gość gość
Autorka nie chciała chłopca wiec na pewno wszystkie kobiety mają tak samo. Bez wątpienia. Prymitywne myślenie :)

Gość gość
poza tym są takie czasy kiedy dziewczynki 12 letnie tracą dziewictwo xxxx a z kim? z rówieśnikami?

Gość gość
mam 2 córeczki i podobnie do autorki zauważyłam że kobiety - mamy chłopców choć to ukrywają zazdroszczą córek Jestem przeszczęśliwa że mam córeczki a mój T wprost szaleje za nimi Myśle że najgorsze jak trafiają się 2 albo 3 chłopaków

Gość gość
Ja kocham syna i od poczatku chcialam syna, juz 2 lata przed zajsciem w ciaze mialam wybrane imie.Uwazam ze trzeba byc idiota by twierdzic ze kazdy jest taki jak ty i chce corke....

Gość gość
taaaaaak wszystkie mamy chlopcow ukrywaja to ze pragna corki , one placza po katach normalnie mowie ci tak jest natomiast wasi mezowie chlipia w poduszke i z leska w oku spogladaja na plac zabaw i mysla o synu bo kazda kobieta pragnie corki a kazdy facet syna taaaaa masz racje i nie zapomnij swojego psychiatry odwiedzic

Gość gość
Mam synka i córkę ostatnia ciążę poronilam i kocham ich bardzo najważniejsze aby było zdrowe!!!

Gość gość
Ja mam synka i kocham go, jest moim oczkiem w głowie. Gdyby była córka było by tak samo. I o ile chłopcy są z natury bardziej niegrzeczni to o tyle nie ma szans, że przyjdą ze szkoły z brzuchem w wieku lat 15 ;) Ale dzieci to dzieci. Widocznie Ty jesteś jakimś podłym trollem albo pustą dzidą, a takie to mój syn będzie mijał szerokim łukiem, bo to takie coś nawet do ru/chania się nie nadaje :D

Gość gość
Dziecko to dziecko część mnie i ukochaniej osoby jak można wyróżniać ze blee bo chłopiec albo blee bo dziewczynka.mam syna i córkę oboje maja oczy po tatusiu i nie wazna plec kocham oboj***ardzo mocno wystarczy jak na mnie spojrzą tymi oczami w których sie zakochałam w lecie od słońca koloru niebieskiego w zimie bardziej w zieleń przechodzące i serce od razu rośnie .nie ma znaczenia ze to chłopiec czy dziewczynka to moje dzieci i mojego męża część nas połączona w tych istotkach tylko to się liczy i to ze są zdrowi

Gość gość
O kuwa jestem nienormlana :P mam syna i będąc w drugiej ciąży modliłam sie o...syna :) i mam dwóch chłopaków :P nikt mi nie powie ze źle córkę wychowałam i sie puszcza albo szmaci :D nie będzie miała problemów z wagą po ciąży a i porodu przeżywać nie musi :P baaaa nawet jak sie zwiąże z osobą 10 lat młodsza nikt nie bedzie uważał tego za nietakt :) chłopcy w zyciu maja lepiej-nie oszukujmy się więcej im "można" :P Aaaa w rodzinie same dziewczynki sie rodzą i wszyscy nam zazdroszczą :P Ale nie będę obłudna jak autorka i czasem tez chciałbym kupic jakieś boskie spodniczki ale wiem tez ze mamy które maja same córki nie raz chciały by kupić autka ;) Wazne ze dzieci mamy zdrowe i tyle w temacie :)

Gość gość
Ja mam 2 synow, kiedys chcialam miec corke, ale... Kuzynka meza ma 2 corki i to jest horror... Jak je widze i z nimi roxmawiam to po godzinie mam dosc, łeb mi peka. Gadaja jak przekupki na targu, jak sie kloca to slychac chyba 2 km dalej, normalnie masakra i takie nudne, gadaja to bezuzytecznych durnotach. I juz nie chce corki. Ciesze sie z synow. Sa zrownowazeni, jeden spokojny, drugi energiczny, ale nie robia z domu masakry. Mozna z nimi pogadac na kazdy normalny temat, zadnych nudnych rozmow o ciuchach, modzie, lakierach do paznokci itd (ile mozna o tym gadac). Nie zdychaja przy byle wydilku fizycznym. Poprostu z synami wiecej mozna zrobic. Poza tym corki sa strasznie kosztowne, ciagle potrzebuja kase na jakies d**erele. No i gadaja, i gadaja, bez konca gadaja. W domu kuzynki jest jak w ulu... Koszmar. Z ulga wracam do naszego spokojnego domu.

Gość gość
a ja mam i córki i synków :-p

Gość gość
A ja mam córę i jestem najszczesliwsza na swiecie! Jak bylam w ciazy to chciałam mieć chlopca. Teraz nie wyobrażam sobie miec chlopaka. Corka zawsze bedzie mamę kochać, a syn znajdzie sobie zone i pojdzie za nią. I taka prawda.

Gość gość
I jeszcze ciesze się, ze nie bede miala nigdy synowej! A z zieciem latwiej się jest dogadac. Co córa to córa ;-)

Gość gość
I to jest własnie w tym najpiekniejsze, ze syn w koncu sobie znajdzie zone i odejdzie, a corki ciagle ma sie na głowie i w zasadzie, zadnego własnego zycia...

Gość gość
Ja nie wychowuje dziecka z mysla zeby sie go jak najszybciej pozbyć... Dziecko daje mi satysfakcję i bede szczesliwa jak bede widziala jak ma wlasną rodzinę w ktorej mogę uczestniczyc jako babcia.

Gość gość
Ale nie martwcie się mamy synków, jeszcze istnieje szansa ze zostaną gejami wiec synowa tez moze wam nie grozic :D

Gość gość
Pleciesz 3 po 3, bo nigdy nie miałaś syna i nie wiesz, jak to jest mieć syna! Jak będziesz mieć, to pogadamy, na razie to wymysły wyssane z palca, bez pokrycia!

Gość gość
hahaha :-) jak to wymysły? Sa dwie opcje, albo sobie znajdzie kobietę albo faceta, a co ty rozwazasz inne opcje? Haha, jeszcze może byc transwestytą, niech ci będzie :-) A tak poza tym, to ja nie chce i nie bede miala nigdy syna.

Gość gość
Cieżko niektórym uwierzyć, że są kobiety ktore nie chca miec syna. I jest ich calkiem sporo. Należe do nich miedzy innymi ja. Widze tez, jak moja tesciowa sobie w brode pluje ze nie ma córki. Taka smutna prawda, przychodzi czas ze facet musi wybrać.

Gość gość
Kiedys slyszalam ze posiadanie syna to tak jakbys wcale nie miala dziecka.

Gość gość
Ok niektóre nie chca syna ale dlaczego od razu piszą ze współczują tym które nie maja córek albo maja i syna i córkę .niby syn to jakieś zło wcielone?? Przeciez to dziecko część kobiety wiec dlaczego od razu wyrazy współczucia lub jakies obrażania i wyzywania ze syn moze być gejem. Corka tez może byc lesbijką wiec??

Gość Jedynaczka4
Strasznie głupi post.Wprawdzie mam córeczke i za ponad 3 miesiące urodzę drugą, jednak nigdy nie przyszło mi do glowy żeby napisać takie brednie jak autorka.Dla nas najważniejsze żeby dzieci były zdrowe, a płeć nie jest dla nas istotna.

Gość gość
To ,że ktos ma inne zdanie to nie znaczy ze glupie. Szanuj opinie innych ludzi nawet jak się z nimi nie zgadzasz.