Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje tym co maja syna ! Nikt nie chce chlopaka

Polecane posty

Gość gość
Szanować można opinie nie oderwane od rzeczywistości, a nie absurdalne stwierdzenia przeciw naturze, jak ten topik. To o czym pisze autorka, to chore, albo z nią coś nie tak, być może jest zbyt młoda i jeszcze niedojrzała, aby rozumieć pewne zależności natury, na które człowiek niewiele ma wpływu!

Gość gość
Hahha lepiej wyciągać syna z dołka niż córkę z krzaków

Gość gość
Ale wy jesteście p******i.... Córka lepsza czy syn o k***a chciałabym miec takie problemy... Cieszcie sie, ze macie zdrowe dzieci wy k***y!!!! A tu wybredzają pleć... Lalki sobie kupcie, będziecie mogli wybrac! Niektórzy maja chore dzieci, a inni w ogóle nie mogą ich miec a wy sie zastanawiacie jaka płeć lepsza... Dlaczego takie inwalidztwo umyslowe ma w ogóle dzieci... Oby was piorun p*****lnal i zdechnijcie, moze wasze dzieci trafia do normalnych, zdrowych na umyśle ludzi bo aż ich szkoda. Ja bym się załamała jakbym miala takich rodziców tępych jak wy... P*****lnijcie sobie w leb szmaty

Gość gość
Chyba autorka jest nie do końca normalna.... Ja mam 3 córki i zdecydowaliśmy się spróbować po raz 4 bo bardzo chciałabym mieć synka i gdy okazało się że będzie chłopiec to się bardzo ucieszyłam... jak można powiedzieć że nikt nie chce chłopców ??? Wiesz dobrze ze masz tego chłopca w domu...bo byś nie miała córek.... no masakra

Gość gość
Autorka jest po prostu po/je/ba/na albo to tylko prowo

Gość gość
Ja tez sie ciesze, ze autorka ma corki bo za kilkanascie lat moi synowie beda mieli co poobracac. Ozenia sie oczywiscie z madrymi dziewczynami, takie lalki, jak corki autorki beda mieli na nauke roochanka.

Gość matkadwojga
Jedna wypowiedz glupsza od drugiej. Watek to jawne prowo ale jak zwykle posluzyl za odskocznie dla walk miedzy matkami samych corek i samych synow. I ciagle te same idiotyczne argumenty - jestem kobieta/corka ale uwazam ze wszystkie dziewczynki / corki to d***** od podstawowki, zachodza w ciaze w wieku 13 lat. Wyszlam za maz za mezczyzne/niegdys chlopca, ale wszyscy synowie/chlopcy to nic nie warte bandziory. Kretynki to wypisuja i tyle..

Gość gość
A czemu jak ktos chce chlopca to jest suuper, a jak corke to p/o/j/e/b/a/n/y? Kazdy ma prawo miec preferencje co do plci. Ja mam na razie 1 coreczke, chcialam dziewczynke i mam. Jakby byl chlopiec, tez bym kochala, ale ciesze sie, ze mam core.

Gość gość
Dla mnie najważniejsze było zdrowiw, a nie płeć. Nastawialiśmy się na córkę, bo w mojej rodzinie są same baby właściwie. Mamy synka, przystojniaczek jak tata :P dziewczynki mu podrzucają jakieś liściki itp :P moja mama zawsze mi mówiła, że lepiej syna, bo z brzuchem nie przyjdzie. Jest coś w tym powiedzonku... Chociaż ja bym od wnuka czy wnuczki rąk nie umyła, ale jednak to dziewczyna znosi ciąże, ryzykuje porodem itp. pod tym względem lepiej mieć syna. Natura nas pokarała nie wiem za co okresem, ciążą, porodem...

Gość gość
coz, to eweidentna prowokacja, co nie zmienia faktu ze w jednym zgodze sie z autorka-kazda matka podswiadomie mysli o córce...jak ma 1 syna a decyduje sie na drugie dziecko to zadna nie wmowi mi ze wolalaby miec corke...nie uwierze...wiadomo facet zazwyczaj chce miec 1 syna, potem mu obojetne, ale nie uwierze, ze pelnia szczescia(wiadomo oprocz zdrowia) jest dla was posiadanie 2 lub wiecej synow...buahahaha,jedną taka znam co ma juz 4 synow a marzyla o corce....wiadomo ze ich kocha, ale nie uwierze ze jest mega szczesliwa bo sama wypytywala znajomych nawet mnie kiedy sie kochalismy ze wyszla nam dziewczynka...ja mam corke o ktroej zawsze marzylam, jesli zdecydujemy sie na drugie chcialabym chlopca, ale nie obraze sie na 2 dziewczynke :D

Gość gość
Wasze corki beda mialy rozklapiochy po porodach jak wy. Pisze to wam facet i ojciec syna.

Gość gość
Moze Twoja żona ma bo Ciebie buraku nie stac na plastykę dla niej ale mądrzejsze kobiety miały cc i używają kulek gejszy :D

Gość gość
Temat to typowe prowo ale cała patologia kafeteryjna wyszła i pozostała w natarciu bo w gooownie to sie lubią najbardziej tarzać! Zrozumcie ze wy tez jestescie kobietami i byłyście małymi dziewczynkami-czy matki was z krzaków wyciągały??? Czy dawałas jedna z druga komu popadnie??? Skąd u was takie orzekonania? Sądzicie swoja miara czy jak? Mnie by to do głowy nie przyszło! Bez tych chłopców teraz byście były same a dzieci to na drutach moze byście sobie zrobiły! Czy kazdy facet to roochacz? Czy kazdy ma dwie lewe rece i toksyczna matkę? Same sobie odpowiedzcie na pytanie za kogo żeście wyszły bo ja takich nie znam. Widac w jakim środowisku sie obracacie"elyto" kafeteryjna. Dno i dwa metry mułu!

Gość gość
A ja tam sie cieszę że mam syna. Z córki tez bym się cieszyła. Dla mnie jest najważniejsze ze to moje dziecko.

Gość gość
Boze... kazde dziecko to skarb! Wazne ze zdrowe! Ja mam 2 synow i sie ciesze ! Ja akurat nie chcialabym miec corki. Ale jesli bym urodzila to i tak bym ja kochała.... mieszkalam z 4 siostrami i uwierz... dziewczyny to koszmar :D

Gość gość
9:44 wlasnie miala cesarke tepy spermochlonie a i tak jest roznica. Jak jej sie przyznalem, ze na gorze jest szeroko i nic nie czuje, to sie wydarla, ze to wina ciazy i mam sie odwalic, ryczala pozniej cala nic. A o plastyce ona slyszec nie chce. Tak ze durna rozklapiocho facet c***isze cesarka gowno daje.

Gość gość
Jak masz małego kuta/sa to tylko pozostaje współczuć :D pogadaj z moim mezem o ciasnosci mojej po cc-dalej jak u nastolatki :D zazdraszczaj! Zanim włoży całego kuta;sa to troche mija tak mam ciasno. I nie nazywaj siebie facetem-żaden prawdziwy facet tak sie nie odnosi do kobiet ani o kobietach! A o swojej zonie to juz wcale nie powinieneś tak pisać! Tyle ze ty jestes marna imitacja prawdziwego mężczyzny :D siedzącym na Kafe w dziale dla kobiet przegrywem. Nie pozdrawiam

Gość gość
Wkręcaj sobie dalej, ze po cięciu jest wiadro miedzy nogami-to tylko takie kafeteryjne legendy. Podobie zreszta jak z roklapiocha u kobiet po porodzie silami natury-mały procent ma a rzutuje to na wszystkie matki. Coz, trzeba brać z dystansem to co sie w sieci przeczyta.

Gość gość
Tiaaa bo wy k***a wiecie lepiej :D pocieszajcie sie, cipka nastolatki jest, jak macie po 17-lat a nie jak macie ponad 30 i ciaze za soba. Pocieszajcie sie. Jak ma byc wam w zyciu lepiej :D macie wiadra na gorze, taka prawda. Piacha by tam weszla. Akurat zadna na moj rozmiar nie narzekala, wrecz pierdzielily zeby calego nie wkladac bo boli, tak ze ten.. :D rozklapioszki smutne to jest,wiem, ale prawda tak wyglada. Naiwne jestescie, ja swojej tez nie powiem tak jak wam, prosto z mostu, tylko duzo delikatniej. Moze wy tego nie odczuwacie, nie jestem baba to nie wiem, ale w kazdym razie facet czuje i to bardzo. Serio.

Gość gość
Ten facet ma rację. Niby skąd u kobiet obniżenie narządów, wypadanie macicy, jakieś pochwy, że tamponu się nie za włożyć,bo wypada? To temat tabu, ale prawdziwy. Kobiety zaraz skaczą do gardła, jak o tym wspomnieć. Ahhh zapomniałam, na kafe każda ciasna jak dziewica, ciaśniejsza niż przed, a piersi po karmieniu niczym u Pameli.

Gość gość
Typowy temat dla kafeteryjnego rynsztoka od debilnej wojenki "syn vs. córka" przeszliście do ataku typu "rozklapiochy" i inne ulubione wasze patolskie wojenki. Na innych tematach nie ma z kim pogadać za to tu frekwencja full :o Serio aż tyle tu skretyniałych debilek?

Gość gość
Sama jesteś jedną z nich, co udowodniłaś swoim patolskim postem skretyniała debilko kafe :O

Gość gość
:-D no i odezwały się panie od pochwy macicy i narządów :-D i lepiej wiedzą kto ma co w gaciach i jaką niż sama zainteresowana a może są faceci co lubią takie rozklapciochy :-p hmm lizać kochać całować :-D ludzie mają różne zboczenia :-p no i zabroni ktoś komuś żałosne

Gość gość
Ale idiotyzm masakra

Gość gość
a ja lubię poczytać tego typu tematy, bo widzę ile życiowych fajtłap jest na świecie. zawsze mogę się z idiotów pośmiać, no bo tak serio to kto wrzeszczy na tych tematach? plebs z otchłani dna. no sorka ale nikt normalny nie wdaje się w takie idiotyczne dysputy. no już ten debil od żony i odszczekujące mu kretynki to istne pośmiewisko. tarzajcie się dalej wy świnie w swoich gó/wienkach, bo widzę że was to podnieca. hahaha wasza jedyna w zyciu rozrywka i możliwość zaistnienia

Gość gość
Na kafe siedzą same rozklapiochy, nie mam na myśli tylko gaci ale i umysły :D rozklepane denne dekle :D

Gość gość
gość dziś widać, że cię zabolało rozhisteryzowana kafeteryjna krzykaczko :) co? prawda w oczy kole? nie marnuj wpisów na mnie wszak trzeba jeszcze popisać o kur/wach, rozklapiochach i o tym co lepsze syn czy córka. Do dzieła suko! szczekaj, szczekaj, daj głos, bierz go!!!! hahahaha

Gość Pierwsze Równanie Kafe
Idiotyczne prowo + kafe patologia = pochwy, macice, rozklapichy

Gość gość
Pani z 10:42 powinna się leczyć. Sama kogoś krytykuje za patolski język jednocześnie się nim posługując. Dla Twojej info nie dyskutyję z pewną wąską grupą społeczną. Po co mam się poniżać jak Ty? ;) pewnie i tak połowy słów z mojego posta nie zrozumiałaś, bo przekleństw nie ma.

Gość gość
mam 21 lat i 2 cesarki za soba. i jakos nie mam wiadra oO Ale ok. widze ze tutaj wszystkie kobiety maja wiadra oprocz autorek tych glupich postow ;)