Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaa1989

Żal mi mojej przyjaciółki!

Polecane posty

Gość zmartwionaaaa1989

Znamy się od czasów liceum , zawsze trzymalysmy się razem , traktuje ją jak siostrę . Ona od zawsze była typem samotnika mię miała dobrych kontaktów z facetami brakowało jej szczęścia . Sama niedawno wyszłam za mąż , urodziłam dziecko , a ona ... Martwię się o nią jest po trzydziestce , nie ma faceta , całkowicie ucieka z problemami zyciowymiw pracę mam etaty w dwóch szkołach , cały czas chodzi smutna , przygnebiona nie wiem jak jej pomoc ...Martwię się , że popadnie w depresję

Gość gość
jej problem ty masz swoje życie :p

Gość zmartwionaaaa1989
Od czego może zależeć, że w jednym dniu mam miękki stolec, a na drugi jest twardy, składa się z kulek. Po wpadnięciu do wody te kulki, które są połączone ze sobą rozpadają się. 1. Dlaczego tak się dzieje? 2. Często w stolcu są jakieś jakby okruszki, kawałki jedzenia. Dlaczego? 3. Czy jak stolec jest twardy i składa się z kulek to nest normalne, że w wodzie się rozpada na pojedyncze kulki? 4. Czy jakaś chorobą jakiego narządu w układzie pokarmowym może powodować, że mam takie kawałeczki jakby jedzenia w stolcu? A może to jest normalne, bo wcześniej nie zwracałam na to uwagi.

Gość gość
:D

Gość zmartwionaaaa1989
a dzisiaj jest niedziela :)

Gość gość
Co za fałszywe współczucie :o Daj jej spokój to na pewno sama sobie poradzi :p