Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzińska

Czy zdradzam faceta myśląc o seksie z Wojciechem Amaro?

Polecane posty

Gość gość
widziałaś go na żywo? właśnie chciałem się wybrać do Atelier Amaro ale samemu to jakoś głupio a nie ma z kim :( może chciałabyś mi towarzyszyć? :)

Gość gość
Wojciech Modest Basiura. Z Basiurą

Gość gość
To podobnie masz do mnie tyle że ja marze o namiętnym sexie z Ryszardem Kaliszem

gość dziś k****a a na Violette Villas tez nikt nie mowił Czesława Cieślak. Coś się tak uczepił tego nazwiska BASIURA? Coś cię boli??

Gość gość
Haha pisze jak jest :D

dla mnie to nieistotne czy basiura czy amaro...jest taki męski, nawet jako basiura :D przystojniak ❤️ czuję chemię przez szklany ekran

Gość gość
Bylby fajny gdyby nie ten drugi podbrodek i niewielka wiata nad koniem.

Gość gość
oczywiscie ze zdradzasz ta zdrada nazywa sie zdrada mentalna i bywa gorsza od zblizenia fizycznego

Gość gość
Poza tym mysle ze wcale go nie kochasz skoro masz glowe zaprzatnieta kims innym, tym bardziej ze tego goscia nigdy nie bedziesz miala

Gość gość
k***a k***a k***a! p*****le idę skoczyć pod pociąg.! HEHEHE

oglądam Hells Kitchen i Top Chef tylko ze względu na niego, lubię go podziwiać i o nim marzyć, ale kocham swojego faceta :(

Gość gość
ja mam tak samo! az czuje takie podniecenie jak odpalam nowy odcinek hells kitchen

Gość gość
Ja takich rzeczy nie robie. Czulabym sie z tym okropnie. Jestem cala dla jednego. Inni mnie nie interesuja zeby byli najwspanialsi bo jestem jednym zainteresowana.

Gość gość
ja najwyrazniej nie jestem stworzona do monogamii. na szczescie wszystko pozostaje tylko w sferze marzen i pragnien, nie jestem az tak nagrzana zeby wprowadzac to w zycie :) zreszta prawda jest taka, ze mnie nie jaraja faceci, ktorych znam poza moim chlopakiem oczywiscie :) Amaro jest tak seksowny i wladczy, uwielbiam to w nim, choc mozliwe ze to tylko kreacja aktorska na potrzeby programu

Gość gość
ja mam w planach pojechac do wawy do jego restauracji....moze uda mi sie go zobaczyc? bardzo chcialabym moc sobie porownac z tym co jest w tv :)