Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SylwiiiaK

Drętwienie ręki

Polecane posty

Witam, Wczoraj zaliczyłam dość niefortunny upadek. Upadłam i uderzyłam się w głowę o kamień. Dzisiaj rano odczuwałam okropny ból i czuć, że zrobił się guz. Jadąc dzisiaj samochodem zaczęłam mi drętwieć i cierpnąć lewa ręka. Nie byłam w stanie prowadzić normalnie samochodu. Wcześniej mogłam długie trasy pokonywać, a dzisiaj zaledwie paru kilometrów nie mogłam przejechać Czy ten upadek może mieć coś wspólnego z cierpnięciem ręki?

Ręka Ci cierpnie od masturbacji. Zainwestuj w dildo na baterie. Tylko takie długie i grubę jak u małego cygana noga.

Gość gość
A może zbyt często się masturbujesz lewą ręką?

Gość gość
wybierz się do lekarza,bo to poważnie brzmi,,,czyli moze jest jakiś krwiak,ucisk,,ciort wie,,trzeba to zdiagnozowac

gośćwkość Odpowiedź na poziomie Liczyłam na jakieś mądre odpowiedzi, ale czego ja się mogłam spodziewać po 23...

Sylwiiiak a może zamiast zadawać pytania na temat zdrowia forumowiczą, wróżką, ciotkom, wujkom zapytasz lekarza? Bo to co robisz chyba mądre nie jest, co? A jak nie mądre, to i odpowiedź mądra być nie może.

gośćwkość może chciałam się dowiedzieć czy ktoś nie miał podobnych doświadczeń ;) Pozdrawiam

SylwiiiaK a może podobne doświadczenie może być spowodowane inną dolegliwością i co wted aaa? To że ktoś miał podobne drętwienie, które spowodowane było np zawałem nie znaczy, że trzeba leczyć jak uderzenie w głowę. Buźka.