Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dosyć już

Polecane posty

Gość gość

Nazywam się Mateusz, mam 22 lata. Studiuje prawo. Zakochałem się. Dziewczyna ta o tym wie ale podchodzi do mnie kpiąco. Jezu jaka ona piękna... jak ona pachnie... jak ona się porusza... 100% kobiety. A ugania się za innymi. Nie mam wiele. Mój dom to nie willa. U niej jest wręcz prZeciwnie . Tracę poczucie jakiejkolwiek wartości siebie. Maskuje to przez uśmiech... A przecież facet powinien być twardy... Mam dość. Żyje życiem które mnie nie zadowala. Nikt nie napisze. Nie zapyta jak tam. Myśli też mam złe.

Gość gość
Świetne słowa pomimo tego ze jestem ateistą

Gość gość
Up

Gość gość
Nie otwieram zadnych linków.

Gość gość
Wyluzuj men

tak juz bywa,ze nie zawsze mozemiec miec to,co chcemy i z tym trzeba sie pogodzic.Przed Toba wiele zauroczen.Nie ma sensu uganiac sie za osoba,ktora Cie ignoruje i wprowadza w stan niedowartosciowania.

Gość gość
Masz rację ale wiesz pewnie jak jest... ciężko tak nagłe zapomnieć o kimś kogo ma się głowie od 3ech lat non stop.... tracę jaja przy niej...

Cześć Mateusz, nie łam się :) jak chcesz porozmawiać, to bardzo chętnie Cię wesprę, wygadasz się, podaj maila :)

Gość gość
Powiedzcie mi tyłki jedno. Jakiś rok temu pokazałem podczas jednej sytuacji ze jej wręcz desperacko pragnę. Od tamtej pory nie traktuje mnie jakoś poważnie. Jak jej pokazać ze jestem inny i ze mam ambicje, że do cZego dążę i ze wydoroslalem, zmężnialem. Może wy tego nie widzicie ale wiecie... kobiety to nasz słaby punkt.

Gość gość
Tylko jedno*

Gość gość
Przykra sytuacja no :/

Gość gość
Zakochanyś? ;)

Gość gość
to tak jak glupiemu mowic ze jest madry:Dtak samo z toba,ile tu by nie dodali porad to i tak w kolko bedziesz zmierzac do jednego.Wez zatem lataj jak pies i ponizaj sie bo i tak cie dooopie bedzie miala:Dniektorzy faceci lubia sie ponizac i skomlec o uwage:D

Gość gość
Nieprawda