Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarlett56

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Scarlett56

Witam, z góry bardzo proszę o pomoc.. Zacznę od tego że mam 18 lat, kochałam się z chłopakiem prawie 3 tygodnie temu.. Okres spóźnia mi się od 9 dni. Miałam dni niepłodne, wszystko było w prezerwatywie i nie skończył we mnie.. Wszystko wydaje się jakby nie było możliwości zapłodnienia, ale ja mimo to się boje.. Zauważyłam u siebie upławy okazujące dni płodne. A co do objaw.. Nie czuje żadnego uczucia, że chce mi się wymiotować czy coś. Wczoraj odczuwałam tylko mocne bóle podbrzusza, a przy wciąganiu brzucha bóle w tamtym miejscu.. Proszę o szybką odpowiedź..

Gość gość
Myślę że to nie jest ciąża jakieś wahania hormonow. Bez obaw. Ja mam taki problem że staram się o dziecko i owulacja była we wtorek od środy mam zagazowany brzuch a wczoraj wieczorem dostalam brudzenie i strasznie bolały mnie jajniki czy to może być ciaza

Gość gość
Objawy ciąży pojawiają się najwcześniej ok 10-14 dni po owulacji, czyli taki czy siaki brzuch dzień po o niczym nie świadczy :/ a opóźnianie okresu jest normalne, czasem tak jest, czasem progesteronu trochę brakuje ale nie każdy zanik miesiączki oznacza ciążę.

Gość gość
miałaś dni niepłodne...a jesteś tego pewna? jak je wyznaczasz?

Gość gość
korzystam z kalendarza w telefonie - orientacyjnie.

Gość gość
jest to metoda beznadziejna, nieskuteczna. najlepiej i najprościej będzie jak kupisz sobie specjalny tester fazy cyklu. Dziewczyny na forum bardzo polecają Afrodytę.

Gość gość
przy nieregularnych cyklach też się sprawdzi? na ile testowań starcza jeden tester?