Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nalegala na drugie dziecko, ale ja nie chcę.

Polecane posty

Gość gość
To ja poswiecilam urode dla dziecka, musiałam zawiesić swoją firme, przez co stracilam klientów, spedzilam koszmarny rok zycia, bo córka byla, a w zasadzie jeszcze po części jest, koszmarna maruda. x nie wierzę że to napisała matka!

Gość gość
" gość dziś Do szowinizmu mu daleko jezyk.gif . Po prostu stwierdzam, że dzielimy się obowiązkami, bo ktoś tu napisał, że kobieta musi robić wszystko sama, a facet tylko robi za dobrego tatusia" xx naparwde daleko?;/ nie sadze, wlasna zona musi sie obcych ludzi pytac jak go o czyms przekonac - bo wiedocznie wychodzi z alozenia ze jego jest najwazniwjesze i nie szanuje opinii innych, do tego sama napisalas ze ci "pomaga" czyli wychodzi z alozenia (szowinistycznego) ze dziecko to sprawa kobiety;-)

Gość gość
Niestety nachory sa wymagajace, wiec potem gdy staja sie dorosle zostajemy na lodzie, bezrobotne, z nidkimi emeryturami, na łasce meza lub smietnikow...

Gość gość
Na twoim miejscu brałabym tabletki albo spirale założyła , ale to jednak to hormony , co byś nie brała to i tak będą hormony .Lepszy ból głowy czy 2 kg więcej niż kolejne dziecko i brak spełnienia w życiu . Może rodzina go tak naciska , najpierw realizacja a potem dziecko .

Gość gość
rob plukanki pochwy przed i po sexe i moze sobie zyczyc :-)

Gość gość
ja mam 24 lata cudownego męża i 5 letniego syna. Z biegiem czasu szkoda że życie nie pozwoliło mi na dziecko jedno po drugim. Teraz ? Studiuję, dostałam awans szkoda mi to tracić. Sądzę, że jesteśmy w takim wieku, że jeszcze 10 lat możemy rodzić. Duża różnica między rodzeństwem też może być fajna.