Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sobie wczoraj buty zimowe za 800 zł

Polecane posty

Gość gość

Zwykłe, płaskie czarne oficerki. Bez żadnych ozdób czy klamerek. Czarne proste kozaki na płaskim obcasie. I teraz naszła mnie refleksja czy nie przepłaciłam :O

Gość gość
Boże! 800 zl za buty? To mój czynsz za miesiąc tyle nie kosztuje. Za dużo macie kasy i wam sie w d****h przewraca. Ja się zastanawiałam czy kupic za 80 zl :(

Gość gość
Jak Cie stac to w czym masz problem?Kupilas i juz:)

Gość gość
Przecież Ona się chwali:-)

Gość gość
i o to chodzi w zyciu by wydawac kasiore na drogie ciuchy a nie ze zyc od pierwszego do pierwszego i liczyc czy starczy na chleb i ogrzanie mieszkania

ja w massimo podobna kwote placilem wczoraj za buty w gory a i tak pewnie w nich w gory nie pojde bo za bardzo mi sie podobaja... :D:P

Gość gość
W sieciówce kupiłam tzn w sieciówce obuwniczej. Widać, ze są porządnie wykonane, skórzane i bardzo ładne. Są klasyczne więc nigdy nie wyjdą z mody. Miałam na nie kasę, po za tym uważam, ze co jak co ale buty muszą byc porządne bo mam je na nogach cały dzień. Ale w sumie doszło do mnie dzisiaj, ze skórzane buty mogłam kupić za połowę mniej, nie musiałam od razy tyle kasy wydawać. Nie chwalę się :O po prostu jestem ciekawa opinii innych, czy tylko mnie nagle sumienie ruszyło, że mogłam mniej zapłacić za coś podobnego, moze o niższej jakości ale jednak

Gość gość
rokokowa panno za 200 euro to mozna na zachodzie Europy kupic porzadne buty skorzane Manfielda ,cos ci sie bardzo pomieszalo...chyba Ci jedno zero umknelo;)

Jeśli są wygodne, ze skory, klasyczne - to tak. Tyle kosztują buty. Możesz iść do ccc i kupić tanie buty, niewygodne, które rozlecą sie w połowie sezonu. I które wyglądają na tanie. Możesz :) zawsze mozesz. Ja nie lubię tanich butów. Zle wyglądają, nie są wygodne, słabo wykończone. Co kto lubi i na co go stać. Nie przezywaj :) uwierz, można drożej ;) nie zrobiłaś szału.

Gość gość
takie tanie?ty jestes naprawde bardzo biedna

Gość gość
no i nie do nurkowania:O jaki zal...

Gość gość
przynajmniej jakas rokokowa panna pochwalila sie przy okazji,ze moze kupic drozsze :D hahahaha

w gory wezme honeywell safety shoes jakie dostalem na platformie wiertniczej... :) lepszych i tak nie znajde... :D:P

Gość gość
Ale takie są ceny, nie wiem co w tym dziwnego. W Gino Rossi, Bagatt, ceny oscylują koło tysiąca, a to żadne firmy specjalne. Tyle, że mają dobre kopyto i mogę kupować w ciemno. Wczoraj mierzyłam sztylety, 5 stów. Standard.

Gość gość
Sztyblety :-)

Gość gość
ja dałam za swoje 1049 zł dokładnie ale buty że aż miło prawdziwa skórka 100 % ciepluteńkie leciutkie wygodne i super sie prezentują za takie zwykłe to 800 zł bym nie dała wolałabym dołożyć i kupić coś lepszego

rokokowa nie znam tych marek... ;) z reszta ide na 3 granaty wiec bedzie niezla przeprawa przez tatry, zwlaszcza o tej porze roku... :D dla tych ktorzy nie wiedza jak ty wyglada male zdjecie... :P

zawsze chcialem isc tym szlakiem orlej perci tylko wpilem sb w gps zleb drege'a bo z tamtej strony wyglada jak polanka i zebym nie spadl jesli we mgle pomyle trase... :P:)

nie wiem czy buty z massimo warte są swojej ceny ... lepiej kupić za tą lub podobną cenę coś lepszego...