Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żarówka w lodówce świeci non stop

Polecane posty

Gość gość

O co chodzi i co należy z tym zrobić? Ktoś pomoże? Przecież po zamknięciu tak normalnie powinna się wyłączać.

Gość gość
Może ktoś jednak poradzi?

Gość gość
Mialam to samo,az ciepło bylo w lodowce. Ugotowany ryż ktory stał u góry wlasnie przy żarowce popsul sie i wtedy kapnelam sie jak miska byla ciepla ze zarowka nie gasnie. U mnie w drzwiach lodowki u góry,wytarł sie taki rowek w miejscu gdzie jest ten wyłacznik,taki wystajacy języczek. Przykleiłam kawalek twardego plastiku,z jakiegos pudelka wyciełam,klejem i tasma klejaca i tak pare kat juz trzyma. Lodowka elekrolux.

Gość gość
Dzięki! Jak to dobrze, że jest Internet, a jeszcze lepiej, iż są tacy fantastyczni ludzie jak Ty! Nie zauważyłam tego przycisku. Nacisnęłam i wszystko ok. Życzę Ci wszystkiego dobrego!

Gość gość
ja kiedyś wsadziłem telefon do lodówki na chwile żeby zobaczyć czy światło gaśnie, miałem oczywiście włączone nagrywanie filmiku ;)

Gość Taki_jeden_964
po co ? światełko gaśnie juz przy uchylonych lekko drzwiczkach.

Gość gość
No to jezeli wytarł sie rowek w drzwiczkach od tego wystajacego jezyczka to zrob tak jak ja zrobilam,bo zacznie ci sie psuc wszystko w lodowce,w sensie jedzenie.

Gość gość
A ja dzisiaj nad ranem chciałam wyjąć z zamrażalnika pieczywo na śniadanie, a było jeszcze ciemno, żeby było odmrożone na czas i wtedy zauważyłam, że w lodówce odbija się światło. ( Chociaż z drugiej strony to dziwne, że był taki prześwit. Przecież uszczelka powinna to chronić). Dopiero co wymieniłam żarówkę, bo poprzednia spaliła się. Wydawało mi się, że to trochę za szybko. No i powód się znalazł.

Gość gość
Słusznie! Aż poszłam sprawdzić do kuchni. Rzeczywiście, gaśnie przy uchylonych lekko drzwiczkach. Również dzięki bardzo!