Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

idę rodzić

Polecane posty

Gość gość

zyczcie mi powodzenia. zostało mi kilka godzin do cesarskiego cięcia. skurczów brak, jestem w 40 tygodniu, brzuch wysoko, z piersi nic nie leci. w ogóle nie czuję że to już. pozdrawiam wszystkie mamy.

Gość gość
a co ma ci z piersi lecieć? mi poleciało dopiero, jak przystawiłam syna i całe szczęście, że nie wcześniej

Gość gość
kobiety często mają wyciek przed porodem.

Gość gość
Powodzenia. Dbaj o swoje maleństwo. Cierpliwości życzę;)

Gość gość
jezu na kafe pisze,ze idzie rodzic..swiat sie konczy :D

Gość gość
Powodzenia :)

Gość gość
dzięki! A piszę, co mi tam, niektóre o teściowych piszą i jest ok. a że jestem samotną mamą i nie mam żadnej rodziny to tu poszukałam wsparcia.

Gość gość
gość dziś zyczcie mi powodzenia. zostało mi kilka godzin do cesarskiego cięcia. skurczów brak, jestem w 40 tygodniu, brzuch wysoko, z piersi nic nie leci. w ogóle nie czuję że to już. pozdrawiam wszystkie mamy. x Wiesz co to znaczy? Że jeszcze nie nadszedł czas. Wyrwać dziecko z brzucha, kiedy nie jest na to gotowe, to nie sztuka.

Gość gość
Skoro masz zaplanowane cięcie to czemu cię dziwi brak objawów porodu?

Gość gość
bo to cięcie 2 dni przed terminem.

Gość gość
Bardzo dobrze ze piszesz . Za chwile będziesz trzymać swoje dziecko w ramionach. To wielki powód do dumy. A ze nie masz komu sie pochwalić możesz pochwalić sie tutaj. :)Ciesz się bo spotkali cię wielkie szczęście. Powodzenie życzę.

Gość gość
Dzisiaj jest niedziela i planowane cc? Prrrr ha ha

Gość gość
gość dziś bo to cięcie 2 dni przed terminem. x Termin to dwa tygodnie przed przewidywana datą porodu i dwa tygodnie po.

Gość gość
skoro cięcie jest 2 dni przed terminem to znaczy, że równie dobrze gdybyś miała rodzić siłami natury to mogłabyś urodzić dopiero za 2 tyg. Więc nie dziw się, że brak objawów porodu, a zresztą czasem wszystko zaczyna się przed samym porodem.

Gość gość
a co ma niedziela z tym wspólnego...?

Gość gość
W niedziele raczej się nie wykonuje planowanych zabiegów /operacji. Jest mniej personelu.

Gość gość
Jak to co? Mniejsza ilość personelu idiotko! Z każdego oddziału szpitale zawsze na niedzielę próbują się pozbywać pacjentów, wszystkie przewidziane operacje zawsze planowane są w tygodniu, to cesarki też. W niedziele tylko cesarki z komplikacji, czyli jak kobieta rodzi i coś idzie nie tak.

Gość gość
Nie da się kulturalnie? Od razu wyzywasz od idiotek zamiast normalnie napisać. Do każdego tak się zwracasz jak czegoś nie wie czy tylko w necie taka "mondra"? Ktoś się zapytał po prostu. Może nie wiedzieć..

Gość asdsas
Powodzenia! Wszystko będzie dobrze. Znasz płeć dziecka? Kto Cię odbierze ze szpitala?

Gość gość
do z 14.25. widac ty jestes idiotka skoro nie jarzysz, że zabiegi wykonywane sa także w niedziele. wynika to ze stopnia obłożenia operacjami. więc daruj sobie swoje wypociny bo guzik sie znasz. będe miec córeczkę i będzie to moja jedyna rodzina.

Gość asdsas
Autorko, jak się czujesz?

Gość gość
Podstawa dobrego porodu jest obecnosc maza wtedy licza sie z rodzaca a nie moga odmowic obecnosci bo narusza wtedy Prawna Pacjenta ust 2008r art 21.Nawet podczas cc mamy Prawo do obecnosci

Gość gość
Podstawa dobrego porodu jest obecnosc maza wtedy licza sie z rodzaca a nie moga odmowic obecnosci bo narusza wtedy Prawna Pacjenta ust 2008r art 21.Nawet podczas cc mamy Prawo do obecnosci x A podczas wycięcia wyrostka czy wstawienia by passów też?