Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra mojego faceta chce WYSWATAĆ GO ze swoja koleżanką! :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem od półtora roku. Poznaliśmy się przez internet, niestety obecnie jest to związek na odległość, ale planujemy niedługo to zmienić (kończę studia i chciałabym do niego wyjechać). Widujemy się kiedy tylko możemy, najczęściej on przyjeżdża do mnie na weekendy, jakieś dłuższe wolne dni, kiedy nie pracuje. Bardzo go kocham. Niestety jego rodzina niezbyt przychylnie patrzy na nasz związek ze względu na tę odległość. Wiem, ze jego matka i siostra ciągle tłuką mu do głowy, ze pewnie znajdę sobie w końcu kogoś na miejscu i go zostawię, co jest bzdurą, bo kocham go i nigdy nie zostawiłabym dla nikogo innego, że to nie ma przyszłości i że powinien to zakończyć. Niestety jego matka ma na niego silny wpływ :( I on chyba zaczyna myśleć w taki sposób jak ona.. Dodatkowo jego siostra! Poszła na studia, zapoznała sobie nowe koleżanki i czego się ostatnio dowiedziałam? Że z jedną z nich chce... wyswatać mojego faceta! Bo tamta jest blisko, na miejscu, jest czymś "pewnym" i tak dalej. Widziałam na fb tę dziewczynę, ładna i naprawdę boję się, co z tego może wyniknąć. Boję się, że mój facet w końcu ulegnie temu swataniu, bo on chyba zaczyna przejmować myślenie swojej matki i siostry, przestaje we mnie wierzyć.. A tamtą ma na miejscu. Doradźcie, co mam robić? Wykończę się nerwowo :(

Gość gość
A skąd Ty o tym wszystkim wiesz? Chyba Ci facet nie powiedział i te zdjęcia koleżanki? PROWO 0/10.

Gość gość
Siostra ma racje. Zna swojego brata. Zycze im szczescia i slubu

Gość gość
ja bym na twoim miejscu narazie nic nie robila w tym kierunku, twoj chlopak powininie sam dojsc do tego na kim mu naprawde zalezy, a jak uda sie matce i siostrze go wyswatac to oznacza ze jest pod ich silnym wplywem i jest osoba bez charakteru, nie wiem czy warto byc z kims takim

Gość gość
Prowo? A co w tym niby niewiarygodnego? :O Facet sam mi o tym wszystkim powiedział, jasnowidzem przecież nie jestem. A zdjęcia koleżanki sama znalazłam, on mi tylko podał jej imię, znalazłam ją w znajomych jego siostry.

Gość gość
Dziewczyno tylko praca twojej ci/pki zatrzyma go przy tobie.

Gość gość
To musisz być pie/rdoloną idiotą jak on Ci o tym opowiada, żali się i ROZWAŻA, a Ty nie wiesz co zrobić. Za drzwi gnoja taki ktoś nie kocha, żal :o