Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu chłopakowi nie staje co robić?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pewien problem z seksem a raczej mój chłopak. Jesteśmy ze sobą nie długo bo 2 miesiące i jak dotąd kochaliśmy się tylko 2 razy. Niestety nigdy nie kończyliśmy do końca, bo jemu po prostu opadał, stawał się miekki i nic sie nie dało zrobić. Mamy po 20 lat i z tego co wiem, wczesniej nie uprawiał seksu. Myslałam, że wszystko będzie ok, bo jak sie całujemy, pieścimy to jest ww porządku, stoi i jest gotowy, ale kiedy idzie założyc gumke to opada i nic z tego. Nie chce zmieniać chlopaka, wiem, że jestem z nim krótko, ale zależy mi na nim bo jest naprawde bardzo kochany i ma super charakter. Wiem też że bardzo się tym przejmuje że mu nie wychodzi. Pocieszam go, ale chciałabym żebyśmy w końcu obydwoje byli zadowoleni z seksu. Mówiłam mu, że moze ja udam się do ginekologa po antykoncepcje to powiedział, że na razie to on bedzie się zabezpieczał, chociaż wiem, że lepiej byłoby mu bez, ale nie chce ryzykować. Co powinniśmy zrobić? Może jakieś tabletki rozwiążą problem?

Gość gość
braveran forte

Gość gość
Czesto pomaga terapia ziolowa jak skrzyp i inne ziola itd... Kolezanka miala problem z chlopakiem to za zgoda wszystkich i naszej obecnosci moj chlopak sie kochal z kolezanka przy mnie i jej chlopaku. Po moim wszedl jej chlopak jeszcze zalana cipke to mial niesamowity seks. Gdy po tym zdarzeniu sie kochaja oboje mysla o tamtym seksie i jest ok. To wszystko jest w glowie zakodowane.

Gość przegość
Słyszałem, że kiedyś dwie laski zgwałciły gościa, a że nie chciał mu stanąć, to włożyły mu wkład od długopisu. Spytaj chłopaka, może się zgodzi i nie będziesz musiała go wiązać...

Gość gość
To nie były laski ,lecz pijane prostytutki i po tym seksie facet zmarł ,bo wkład od długopisu poprzebijał wiele narządów wewnętrznych.

Gość gość
Mój kumpel miał podobnie, dość późno rozpoczął życie płciowe i przyzwyczaił się do ręki, więc seks z kobietą nie dawał mu tak silnych bodźców, ale z czasem chyba mu minęło, bo przestał jęczeć i od 2 lat ma dziewczynę :)

Gość gość
każ mu sie obrzezać

Gość gość
Ja podczas seksu zbiorowego męża i kochanka najbardziej mnie podnieca gdy oboje sstrzelają w mojej cipce sperma naprężonym k***skiem wbitym głęboko.