Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku!czerwone brwi po zabiegu

Polecane posty

Gość gość

Dwa dni temu miałam robiony makijaż permanentny brwi. Znatury mam dosyć jasne i rzadkie brwi. Kolor brwi miał być jasny...po dwóch dniach narysowane brwi są czerwonawe.... wiem ze dopiero po tygodniu będzie widać ostateczny efekt ale czy teraz powinny mieć one taki odcień? Zaraz po zabiegu były brazowe. Dosyć ciemne.

Gość gość
Buhahahahahah

Gość gość
Poczekaj tydzień. Jeśli kolor nadal będzie nie taki to na korekcie lingristka go poprawi.

Gość gość
ta coś poszło nie tak

Gość gość
jestes zapewne blondynka i zrobila ci brwi brazowe..., to nie powinny wyjsc czerwone, ale poczekaj tydzien i lec do niej z reklamacja!!! SAMA ROBIE MAKIJAZE I z poczatku sa intensywne kolory ,ale po miesiacu sie kolor normuje,u ciebie wyglada na to ze dorabiala farbe i dala za duzo czerwonej bazy , braz robi sie na czerni ....nie jest doswiadczona w dobieraniu kolorow powinna miec gotowy barwnik!!

Gość gość
JESTEM po butekce wina ale jw, mowie z zycia

Gość gość
czerwony to chyba z czarnego bo brązowy to zielony

Gość gość
Tak jestem blondynka. Lingeristka z bardzo dużym doświadczeniem. Polecana na forach internetowych itp. Mam nadzieje, ze jednak wybarwi się do jakiegoś jasnego koloru. Powiedziała, że dala jasny barwnik i jeśli będzie za jasny to na korekcie poprawi na ciemniejszy. Eh żałuję, że zrobiłam sobie to g... na brwi ach.

Gość gość
Idź do Agnieszki Kurpias (na Wałbrzyskiej). Poprawi Ci zniszczone brwi i dużo za to nie weźmie, a zapewniam Cię, że taka sytuacja jaką przeżyłaś w poprzednim gabinecie więcej się nie powtórzy, to jest bardzo doświadczona kobieta.