Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 43 lata to nie za pozno na dziecko??

Polecane posty

Gość gość

mam juz troje dorosłych dzieci i nowego meza ktory ma 31 lat ..nie chce byc samolubna on swoich dzieci nie ma...czy moj wiek nie przeszkadza w zajsciu w ciaze

Gość gość
no troche pozno

Gość gość
w tym wszystkim to przeszkadza ten mąż 31 lat i nie to za autorce zazdroszczę,ale ja akurat w "dzieciakach" nie gustuję,a często dojrzałe kobiety w związku z młodszym facetem chcą ciążą pokazać ,ze ciągle jeszcze są "na topie"-powiedzmy ...na dziecko nigdy nie jest za późno,jak ludzie się kochają i tego wspólnie chcą,no i jeśli natura zadecyduje,że to się uda ,,,bo w tym przypadku to organizm kobiety podejmuje decyzję ,czy jest "wydolny" jeszcze

Gość gość
Gdyby ten mąż był w twoim wieku, to raczej bym próbowała. Ale taka różnica wieku nie wróży dobrze na przyszłość.

Gość gość
Zalosne prowo a jesli to nie prowo to tez zalosne

Gość gość
Ryczaca 40

Gość gość
Młodego chłopa na starosc sie zachcialo, rzuci cie zanim skonczysz 42 lata debilko

Gość paulinaaaaaaaa
Jeśli koniecznie chcesz dziecka to myślę, ze to ostatni dzwonek, musisz sie starac o nie już teraz bo pozniej będziesz załowała... Tylko musisz sie luczyc z tym, ze ryzyko chorob genetycznych wzrasta.

Gość
Chcesz mieć dziecko z zespołem Downa?

Gość gość
za 10 lat się postaraj o dzieciaka idiotko :D jesteś za stara na macierzyństwo. Plus za młodego męża :)

Gość gość
Dzieci nie chca miec starych matek

Gość paulinaaaaaaaa
Oj nie sluchaj tych zawistnych ludzi na kafe. poprostu idz do gina i sie dowiedz o wszystko, jesli bardzo tego chcesz to czemu nie Przynajmniej w tym wieku zapewnisz dziecku byt

Gość gość
Co z tego, może nie przeżyć do pójścia dziecka do gimbazy

Gość gość
zaznaczam ze pomimo ze mam 43 latka daja mi gora 35...przynajmniej teraz mnie stac nawszystko i moge dziecku tez super byt zapewnic..bo nie wazne sa cyferk iale kto na ile sie czuje..a co do ojego meza to on powiedzial ze uszanuje moja decyzje ..jesli nie bede chciała czy mogła..bedziemy cieszyc sie wnuczka..tak bo moja łodsza corka spodziewa sie dzidziusia...moze niektóre troszke złosliwe posty ale dziekuje wszystkim miego dnia Jola

Witaj nie jesteś za stara na dziecko,moja kuzynka urodzila w wieku 44,także nie przejmuj sie zawistnymi ludziskami wrednymi,działaj i życzę powodzenia

Gość gość
8:31 dzialaj i zycze powodzenia hehe zycia nie znasz , faceci w tym wieku zafascynowani sa dojrzalymi 40 a po kilku latach bajka sie konczy, samo zycie

Gość gość
Nie widziałem jeszcze kobiety ktora ma 43 lata a wyglada na 35, skromnoscia nie grzeszysz autorko i gdybys byla madra to bys nie pytala na forum o takie rzeczy

Gość gość
Dlaczego nie , ja mam np 37 a wygladam na 10 lat mnej , więc autorka też może :-). Jesli chce mieć dziecko i się uda to dlaczego nie niech próbuje , powodzenia trzymam kciuki :-)

Gość gość
Troche przypozno z etgo względu ,ze wzrasta ryzyko chorob u dziecka, ale jeśli jestes zdecydowana to jeszcze w tym wieku prawdopodobnie mozesz urodzic

Gość gość
Nie widziałem jeszcze kobiety ktora ma 43 lata a wyglada na 35, skromnoscia nie grzeszysz autorko i gdybys byla madra to bys nie pytala na forum o takie rzeczy x ja mam 40+ i wszyscy myslą ,ze jestem po 30,tylko,że mi to przeszkadza,bo mnie nie traktują jak dojrzałej kobiety,a ciągle jeszcze uczącą się życia młodą kobietę:O

Gość gość
stac mnbie aby wygladac młodo ja wydaj e wiecej na kosmetyki jak ty na zycie zgorzknial 40tko

Gość gość
Widac jaki masz podly charakter

Gość gość
w tym wieku nie rodzi sie dzieci, w tym wieku ma sie juz wnuki

Gość gość
kobieta ktora dobrze sie prowadzi to dzieci posiada tylko z jednym mezczyzna, rzeczywiscie wygladzasz na bardzo mloda .... mloda glupia nie tylko zewnątrz ale i wewnatrz ;)

Gość gość
widac jaka jestes madra skoro piszesz ze młodość zalezy od kosmetyków , skoro wydajesz wiecej na kosmetyki niz inni na jedzenie to dlaczego nie pojdziesz zapytac za kase specjalisty czy mozesz miec dzieci jeszcze tylko robisz z siebie idiotke na forum

Gość gość
a czy ja nalegam zebys ty pisała kobieto na szcescie nie wszyscy sa tak zgorzkniali jak ty a po drugie to mój pierwszy maz nie zyje od 10 lat jesli ktos mi choro pisze ze ma sie dzieci z jednym

Gość gość
oczywiscie ze dzieci powinno sie miec tylko z jednym mezczyzna i meza tez powinno sie miec tylko jednego

Gość gość
moim zdaniem skoro masz juz trojke doroslych dzieci to raczej nie powinnas planować kolejnego. Co innego gdybys byla bezdzietna , to wtedy te 43 lata bylyby ostatnia szansa na dziecko, ale na Towim miejscu juz bym sobie dala spokoj.

Gość gość
z tym mezem mam tez slub koscielny pierwszy maz zmarł na raka nie wychodzilam wczesniej za maz ale dzieci dorosły i nie bede z siebie robic meczennicy albo bzykac sie z jajims kochankiem ...mam meza kocgamy sie i tyle

Gość gość
Jestes stara kobieta i nie wazne na ile wygladzasz