Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się pierwszego razu

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zaprosił mnie na weekend do siebie na mieszkanie. Mam 18 lat i jestem dziewicą. Podobno pierwszy raz boli. I czy jest dużo krwi? Jak było z Wami?

Gość Ciotka Dobrarada
Weź mu siusiaka do ust i ssij tak długo aż wypłynie z niego sperma, którą przełknij ze smakiem. Możesz ten zabieg powtórzyć dwa, trzy razy. W ten sposób unikniesz niepotrzebnego bólu i rozlewu krwi.

Gość gość
kretynko jak sie bojisz to po co sie godzisz na sex

Gość gość
Ja się nie bałam to nie pomogę. Jedyne co mogę doradzić to zadbanie o antykoncepcje i pozycję ma jeźdźca na początek. Mnie to pozwoliło w pełni kontrolować sytuację.

Gość gość
tez sie cykam

Gość gość
arek... A co to znaczy w miarę?? I ostatnio to znaczy parę dni temu??

Gość gość
zawsze możesz mu anala nadstawić :)

Gość gość
Pierwszy raz byłem tak spięty, że pomyliłem dziurki i zasadziłem w dooopala. Szczęscie się niestety poooo.rało.

Gość gość
Robiłaś mu loda, wiesz jakiego ma.

Gość Mariolka0412
Spokojnie, pierwszy raz nie jest taki zły, ale musisz pamiętać, żeby zrobić to z kimś, na kim Ci zależy. Jeżeli jeszcze nie jesteś gotowa, po prostu mu to powiedz. Okej? Naprawdę nie jest sztuką przespać się z pierwszym lepszym. W końcu jesteś porządną kobietą, a nie jakąś tam zdzirą z http://ekstaza.pl :D

Gość gość
Zależy od chłopaka gdy zrobi to umiejętnie i delikatnie nie ma bólu. Mój zaczął od minęło całkowicie wyluzować się powinnaś wtedy na kilka razy delikatnie dochodził do błony dziewiczej i gdy byłam podnieca mocno wtedy wszedł do końca było przyjemnie krwi prawie nie było. A chłopak był prawicy kim teraz mamy dwoje planowanych dzieci bez brania szkodliwych tabletek antykoncepcyjnych.Do tego zawsze mam mmęża podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody.