Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie pomocy, straciłam nagle słuch !!! co robić ? jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

straciłam słuch w ostatni wtorek, bylam wtedy caly dzien poza domem, zawiało mnie ? i tyle dni by to trwalo ? ucho lewe mnie ciagle boli, probowalam je wyczyscic w wannie wodą, patyczkiem, plynem do oczyszczania i NIC nie słysze :( na prawe ucho tez slabiej slysze, ktos do mnie cos mowi i nic nie slysze jak stara baba :(

Wyślij mi zdjęcie szparki do oceny, to powiem w jaki sposób naprawić słuch. E-mail: upu3 (małpa) wp.pl

Gość gość
Ja kiedyś jakiś nie słyszałam jakiś czas ale tylko na jedno ucho. Potem dostałam skierowanie do laryngologa i miałam wykonany taki zabieg dzieki czemu się odetkało. Podobno sa też domowy sposoby na to.

Gość gość
Wydaje mi się, że stosowanie domowych sposób może być ryzykowane. Jeśli kiedyś miałam problem z uszami, tez na szczęście chwilowy i wtedy wybrałam się na badania do tej przychodni www.larmed.pl/. Mają bardzo dobrych laryngologów, a badania słuchu robią tez u dzieci.

Gość gość
19:03 Jaki to byl zabieg, chodzi o plukanie?

W tej sytuacji zachęcamy do wizyty u laryngologa. Narząd słuchu jest niezwykle delikatny, więc lepiej nie próbować działań na własną rękę, a lekarz specjalista dysponuje odpowiednim sprzętem. Ze swojej strony zachęcamy do odwiedzenia naszej kliniki, znajdującej się we Wrocławiu, a po więcej informacji zapraszamy na stronę: www.medicusdcl.pl

Gość gość
no i pewnie jesteś z pod znaku barana?

Gość gość
Idz do lekarz bo jesli to zapalenie to zeby nie bylo za pozno

Gość gość
gościu 18:25 chyba już jest za późno, bo to był wpis autorki z 2015r.