Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tablietq

okres 4 dni wcześniej ... ciąża ???

Polecane posty

Gość tablietq

Witam męczy mnie to bardzo dlatego postanowiłam napisać do Was dziewczyny :) otóż chodzi o to że zawsze miałam cykle 29dni teraz dostałam okres po 25. Od Roku staramy sie o drugiego dzidziusia, w tym miesiącu zaczęłam wizyty u ginekologa, który zlecił mi szereg badań. Zlecił mi badanie progesteronu ale zaznaczył iż mam zrobić to na tydzień przed @ a tu po 4 dniach od badania przyszła @. Zupełnie niespodziewanie, odczuwam lekkie pobolewanie w podbrzuszu, ale jest ono znacznie słabsze niż zwykle. Boję sie że teraz wynik badania może być niewiarygodny :/ nie wiem co mam myśleć bo jeszcze nigdy dotąd nie miałam wcześniej @ jak juz to opóźniona, nie mam stresów, żyję normalnie jak przez ostatnie pare miesięcy. Bede dzisiaj obserwować kolor oraz moc @. Piszę do Was dziewczyny, bo może któraś z was tak miała i może przypadkiem była to oznaka ciąży :) po roku starań staram sie nie nakrecać już, ale jednak warto obserwować swój organizm :)

Gość gośćmi 72727
Raczej nikt tu nie odpowie Ci na 100%, musisz zaobserwować czy jest to miesiączka czy plamienie. Na moje oko nie jesteś w ciąży ale mogę się mylić.

Gość gość
do tygodnia czasu miesiączka może się przesunąć w jedną lub drugą stronę, więc jaka ciąża skoro masz krwawienie?

Jak to jaka ciąża ?? no przecież nie raz słyszałam ze kobiety miały krwawienie, a były już w ciąży i nawet o tym nie wiedziały. Wiem, że nikt mi tu nie udzieli odpowiedzi jestem czy nie poprostu ciekawi mnie czy któraś z tu obecnych była w podobnej sytuacji i okazało sie że to jednak była ciąża. A to że sie może miesiączka przesunąć to wiem doskonale poprostu jeszcze nigdy nie dostałam jej wcześniej o tyle dni, zawsze w 29dzień bądz dalej.

Gość tablietq
obserwacja wygląda tak że jeśli jest to okres to jest ani mocny ani słaby taki sobie. Cały czas jade na wkładce także szału nie ma. Do tego jeszcze temperatura wynosi 37,4. Czytałam własnie że to albo ciąża albo infekcja albo jeszcze coś gorszego. Zrobiłam z ciekawości test owulacyjny czy to prawda ze wychodzi pozytywnie w czasie ciąży no i wyszły mi 2 grube kreski. Jednak nie wierze w to do końca. W przyszłym tyg ide na dopochwowe usg także zobaczymy co jest grane. Wszystko w tym cyklu jest inaczej niż zwykle. Jak to nie dzidzia to juz sie nie wkrecam odpuszczam bo im wiecej sie chce tym trudniej :)

Gość gość
czasem trafia się skąpy okres i wcale nie musi być ciąża. Zrób test albo betę i będziesz wiedziała co i jak.