Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy tych pracodawców pojexxxxbało?!

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam właśnie kursy językowe, jestem po tech org reklamy, mam maturę z rozszerzeniami. Mam też jakieś tam początkowe doświadczenie 2 miesiące na callcenter i 2 miesiące na kasie. Szukam pracy i przeglądam te oferty a tam jakieś wymagania z kosmosu!!!.. podam 3 przykłady z przed chwili: - Wykształcenie wyższe z 2 letnim doświadczeniem do sprzedaży ciastek na rynku. Albo status studenta, technikum o prof handlowym, min 2 letnie doświadczenie, schludny wygląd i znajomość 2 języków w stopniu bd do pracy w sklepie z akcesoriami kuchennymi. - Status studenta, min 1 rok dosw, schludny wyglad, mila aparycja, wykształcenie wyższe + prawo jazdy, dyzspozycyjnosc 6 dni w tyg do sklepu meblowego. Ja nie wierze.. widzialam nawet ogloszenie że sprzątaczka musi być po maturze. Czy oni wszyscy na głowę upadli czy to teraz jest norma?. Z tego wychodzi że moge pracować jedynie na kasie i na słuchawce bo nigdzie indziej się nie nadaje. Szukam pracy już ponad miesiąc i wszędzie mam za mało doświadczenia, nie mam statusu studenta itp. Czyli co został wyjazd za granicę i praca na zmywaku?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować