Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferer

Fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość ferer

Szukam dobrego salonu fryzjerskiego w Warszawie – najchętniej Mokotów, Ursynów, ale może być też gdzie indziej na linii metra. Chodzi mi o miejsce, gdzie panie potrafią doradzić, bo sama za bardzo nie wiem, o co mi chodzi, niestety.

Gość sdww
Moim zdaniem warto iść do Agneess, to blisko metra, bo w Galerii Ursynów. Super miejsce. Byłam dwa razy (raz koloryzacja, raz strzyżenie) i jestem mega zadowolona. Myślę, że to będzie taki "mój" salon teraz. Wcześniej chodziłam gdzie indziej, ale tamta dziewczyna niestety wyjechała za granicę, więc musiałam znaleźć nową opcję dla siebie.

Gość vcd
Moim zdaniem najlepszą fryzjerką ever (w stolicy) jest Dominika Prokopovicz. Można ją złapać we Freelance Studio – tu jest mail dominika.Prokopovicz@wp.pl. Ta kobieta jest naprawdę cudotwórczynią. Namówiła mnie na zmianę koloru – to po pierwsze. Początkowo się obawiałam trochę, ale to była świetna decyzja. Teraz mam włosy jaśniejsze, dzięki czemu nie wyglądam tak smutno, tylko jakoś młodziej, świeżo. Po drugie – mam krótsze, dzięki czemu lżejsze i bardziej puszyste włosy, czego wcześniej nie byłam świadoma, bałam się że taka długość sprawi, że będę miała bardziej okrągłą twarz, ale p. Dominika tak to wszystko doskonale obcięła, że wcale tak nie jest i owal twarzy jest wręcz podkreślony, moim zdaniem. Bardzo się cieszę, że tam trafiłam.

Gość martt22
Ja zawsze podcinam i farbuję włosy w salonie Agness na Ursynowie (www.agneess.com). Ceny nie są wygórowane, a obsługa po prostu świetna. Zawsze doradzą najlepsze cięcie czy kolor, który będzie idealnie pasował do naszego typu urody. Fajną opcją jest także to, że przypominają klientom o terminie umówionej wizyty (należę niestety do tych zapominalskich).

Gość gość
Farbowanie, obciecie, modelowanie, odzywienie regeneracja wlosa - tylko w www.rezydencja-urody.pl/ nie ma chyba takiej mozliwosci, zeby klient/ka wyszla niezadowolona, naprawde;)

Gość gość
Mi bardzo fajnie doradzili w Corte Del Sole na KEN www.cortedelsole.pl i od tej pory jestem już ich stałą klientką. Też poszłam do nich w sumie bez żadnego pomysłu na to co chcę mieć na głowie (byleby włosy miały większą objętość) i zrobili mi ładnego gęstego boba. A no i namówili na niewielkie rozjaśnienie włosów czego sama nie zakładałam a wyszło świetnie.

Gość BerenikaK
Ja polecam Magię Blondu na Wilanowie. Odwiedzam już 3 raz i jestem zachwycona. Zawsze mi się fryzura podoba, można sobie porozmawiać i ceny są niewygórowane, a jak wiadomo te warszawskie bywają zawyżane często.

Gość veldife
Zgadzam się, Pani Danuta to mistrzyni. Nie wiem jak długo trwa ta promocja, ale ostatnio dostałam u niej odżywkę gratis. Głowy nie dam, ale kojarzy mi się, że do końca lutego dodają szampon lub odżywkę.

Gość palinakot
veldife, tak promocja na darmową odżywkę / szampon była do końca lutego, też skorzystałam :D Ogólnie polecam też magię Blondu, bardzo dobry i profesjonalny salon.

Gość Baśka T
Jak dla mnie warto odwiedzić i skorzystać z usług pani Magdy Michalak z Górczewskiej. Ewentualnie przed podjęciem decyzji można to i owo zobaczyć na topfryzura.com.pl

Gość ronnieka
Salon Fryzur "Włosów Kępa" - dodatkowo jak macie kartę Biznes Benefit to są super zniżki ;) Ja mam taką kartę właśnie od nich bo jestem stałą klientką.

Gość gość
Chodzę do "Zołzy" na Grochowskiej. Raz się wybrałam do fryzjera gdzie taką lipą odwalił mi na głowie , że szok.. Jak koloryzację chce zrobić to tylko tu chodzę, mają dobre farby z revlona z hologramem. To linia jedynie dla salonów nigdzie indziej się ich nie dostanie..

Gość gość
Zgadzam się, ze ursynowskie Corte Del Sole jest super. Jestem zawsze zadowolona po wizycie u nich, dobrze znają się na rzeczy. Mam cienkie, słabe włosy a ich farby sa dobrej jakości, nie niszczą mi dodatkowo włosów. W salonie wykonują tez metamorfozy, fajna sprawa , sprawdźcie sobie na stronie http://cortedelsole.pl/ niektóre klientki fajnie pozmieniali, mają tez na stronie galerie fryzur.

Gość patuśka666
Magia Blondu na warszawskim wilanowie jest super. Byłam na koloryzacji ostatnio, jestem bardzo zadowolona.

Gość granitowa panna
patuśka666 - długo utrzymał Ci się kolor? z jakiego schodziłaś? jest może jakiś cennik tego salonu dostępny???

Sporo szukałam i często zmieniałam salony, bo coś mi nie pasowało... A teraz regularnie chodzę do P.Danusi z Magii Blondu i z czystym sumieniem mogę polecić. Nie tylko dla blondynek ;)

Gość gość
Ja z kolei na blond farbuję tylko w In Harmony. W żadnym innym salonie nie zrobili mi tak ładnego i naturalnie wyglądającego sombre :) robią też metamorfozy i ja się zastanawiam nad czymś takim właśnie...

Gość ulszulka92
Dojedź na Wilanów do Magii Blondu, na pewno będziesz zadowolona :)

Gość Natiiiiiii00
Mi zawsze wykonują koloryzacje Fryzjerki z Hollywood Hair i jestem zadowolona, poczytajcie o tym salonie jak chcecie znaleźć naprawdę dobre rozwiązanie w kwestii włosów.

Gość gość
Ja polecę Miraflores, salon jest w Łomiankach. Pani trycholog kompetentna, więc można przebadać się jak ktoś ma problemy z włosami czy skórą głowy. Ale ogólnie to bardzo profesjonalnie działają, jeszcze nigdy się nie zawiodłam:)