Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślisz o dziewczynie która powiedziała coś takiego

Polecane posty

Gość gość

że ,,nie pójdzie przez błoto bo będzie wyglądać jak wieśniak "niby ze czyściła buty wcześniej .

Gość gość
Nic złego, że ma czyste buty i nie chce się wypaprać i ich czyścić. Lubisz w wypapranych butach chodzić?

Gość Anders Breivik 666
Patologia

Gość gość
ee patalogia raczej nie bo to bogata dziewczyna ale mnie to zasmuciło :( bo jestem ze wsi kiedyś mieliśmy krowę a czy ja bym miałby c jakimś gorszym wieśniakiem ?bo miałbym trochę gliny na butach bo bym pracował ;/ ja mam do kazdego szacunek bo tak należy robic i zyc , ehh ae dlaczego bogaci i madrzy ludzie sa w istocie prymitywni ?

Gość gość
Ona nie chciała obrazić ludzi ze wsi. To jest takie potoczne stwierdzenie, że komuś z butów słoma wystaje, że jest wieśniakiem, szczerze, to nie ma nic wspólnego z normalnymi ludźmi ze wsi. Zachowujesz się jak baba. Baby się zawsze doszukują i analizują każde słowo, współczuję Ci, bo całe życie będziesz raniony przez nieprzemyślane wypowiedzi innych osób.

Nie chciała sobie ubrudzić butów, nie wiem co w tym dziwnego. A słowo "wieśniak" pewnie użyła w przenośni i nie miała nic złego na myśli.

Gość gość
Matko, robisz z igly widly. To jasne, ze tak sie tylko mowi. Jakies mega kompleksy masz O.o

Raczej to normalne. Ja też tak mówię, mimo tego że ze wsi pochodzę i wiem jak takie życie wygląda. Dużo osób tak mówi i wątpię żeby to mówiło obraźliwie.

Gość gość
ehh ale ja jestem ze wsi i mnie denerwują takie kawały jakbym powiedział oo te zawszone mieszczuchy znowu sie zgrywają hihi, moze uważa sie za lepsza kobiete niz wiesniak ?

Gość gość
wdawała mi sie na fajna dziewczynę :( a teraz trochę sie juz zniechęciłem doniej

Gość gość
z tym że słoma z butów wystaje to tyczy się każdego kto jeesst chamski, wulgarny, wredny itd że robi się na "ąę" a szydło z worka wylazło

Gość gość
no nic trudno trzeba szukac biednej kobitki przynajmniej bede dla niej kims ważnym nie wioeśniakiem. Eh moze niemiała nic złego na mysli ale czy to fajne tak mówic ?

Gość gość
ale to niebyła słoma to bylo ubrudzenie butów jak wieśniak. co wy nie widzieliście g****a na trawniku nie wdepneliście w kurzynca? Troche trzeba tez miec na uwadze ze ini moga własnie miec takie zycie i lubic je wsumie