Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zestresowana20

Trudny wybór.poradzicie coś?

Polecane posty

Jestem w 7 tygodniu ciąży. Miałam mieć USG w tą środę ale przypadło święto...Pracownia USG jest czynna tylko w środy i piątki. Poszłabym w piątek aczkolwiek wypadło mi jechać na komisję lekarską 130 km od mojego miasta ( po wypadku w pracy). Jedno i drugie jest dla mnie bardzo ważne..Komisji nie mogę przełożyć ale mogę na nią nie pojechać z czym wiążę się nie przyznanie mi odszkodowania. A na USG mogę iść w następnym tygodniu..Sama już nie wiem co mam wybrać. Poradzicie mi cos?

Gość gość
Jedz na komisje! Po co ty chcesz isc do lekarza ? Wiesz, ze w ciazy jestes..Lubisz kase nieporzebnie wydawac ? Serduszko jak ma bic to bic bedzie, jak ma byc puste jajo płodowe to bedzie.. Sens to jest sic na usg prenetralne w 12-14 tygodniu..

Gość gość
jedź na komisję w piątek a na usg za tydzień w środę pójdziesz.

Gość gość
Ja pierdziele! Jasne, że na komisję!

Gość gość
Naprawde nie wiesz co masz zrobic , czy se jaja robisz ? USG nie ucieknie, nie bedzie w tym tygodniu to bedzie w nastepnym, tak prawde mowiac to nie wiem po co tak koniecznie chcesz to usg teraz robic, dobrze ktos napisal, prenatalne w 12 tygodniu jest bardzo wazne ale wczesniej nie trzeba ... no chyba ze chcesz sobie "poogladac" :P

Gość gość
20 lat i wszystko jasne.