Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiecieniczerwiec

Mój chłopak bierze przedtreningówke. Mam sie obawiać?

Polecane posty

Gość Kwiecieniczerwiec

Nie wiem co to przedtreningówka,wiem jedynie,że daje kopa na siłke. Czytałam na necie,ale nic konkretnego nie znalazłam. Chodzi mi mianowicie o to,czy to jest jakiś steryd czy narkotyk czy Bóg wie co... Ćwiczy bardzi długo a tą przedtreningowke bierze juz rok czasu. Mam tez podejrzenia,ze moze brac sterydy,nie jest agresywny czy cos,ale moim zdaniem czasami ma dziwne zachowanie,bardzo szybko sie denerwuje i coraz czesciej przeklina i na seks ma coraz czesciej ochote niz kiedys...martwie sie tym bardziek,ze mam podejrzenia,ze moge byc w ciazy...

Gość gość
twoj wybranek to koks z silowni. nie gratulujemy wyborow zyciowych. Teraz jestes tylko workiem na sperme za niedlugo bedziesz jeszcze workiem treningowym

Gość golovinn
Zwyczajna przedtreningówka kupiona w sklepie z suplementami nie jest aż tak niezdrowa. Wiadomo że można kupić silniejsze przedtreningówki nie zawsze legalnie bo niektóre podchodzą pod sterydy już. Najlepiej zobacz co bierze i sprawdź gdzieś na forum sportowym to na pewno ci wyskoczy coś o niej. Masa ludzi bierze przedtreningówki i większości nie można ich zaliczyć ani do żadnych narkotyków ani do sterydow aczkolwiek nie są zalecane dla osób które mają problemy z sercem i ciśnieniem

Gość MarcinW82
Nie należy przesadzać z dawkami. Zawsze zaczynamy od pół porcji, aby sprawdzić jak będzie działać. Taka odżywka przed treningiem daje energię do ciężkiego treningu, ale należy tego używać z głową. Jest to bezpieczne dla ludzi zdrowych, nie mających problemów z sercem oraz ciśnieniem - tak jak tutaj kolega napisał. Tutaj trochę więcej o przedtreningówkach http://super-brzuch.pl/najlepsza-przedtreningowka

Gość robertiii
U mnie najlepsza przedtreningówka to zdecydowanie Cocao od Stario. Nie mam w ogóle zjazdów energetycznych po tych tabletkach, a piłem już dosłownie wszystko, co dostępne na rynku raczej z mizernym skutkiem. Cocao, kreatyna, podstawowe białko i masz właściwie cały zestaw treningowy. Standardowo robię sesje kreatynowe w domu, przed rozgrzewką wprowadzam Cocao (szybko dodaje energii, nie ma żadnych uzupełnień chemicznych i dużej dawki węglowodanów prostych, co dla mnie jest wręcz idealne, sylwetka endomorfik), a po treningu białko, żeby wykorzystać okienko anaboliczne. Korzystaj, bo kombinacja uniwersalna.