Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z zajętym facetem lepiej smakuje

Polecane posty

Gość gość

dlaczego tak jest

Gość gość
Oby była ta sama, ale inna. To stare powiedzenie. Mam to samo :)

Gość gość
Nie polecam na dłuższą metę, miałam rozmans z zonatym koło roku, bylo fajnie do czasu kiedy traktowałam to na luzie, gorzej jak sie zaangazowałam, a on sie ... angażować nie chciał. Tak mu było wygodniej :O I skonczylo sie to tak ,ze bralam nawet leki uspokajające przez to i po roku zerwałam z nim, ale ile mnie nerwow to kosztowalo to ja wiem najlepiej

Gość gość
Wy kobiety zaraz zaczynacie się rozklejać itd. Sex z zajętym to tylko sex, żadne uczucia nie wchodzą w grę. Nie chciał bym mieć takiej co za jakiś czas wypomina mi, że jestem z inną.

Gość gość
09:23- no bo wy faceci potraficie moze do tego bardziej racjonalnie podchodzić, a my sie jednak latwiej angazujemy

Gość gość
To racja ! Ale jeśli wie się, że tylko nam brakuje sexu z kimś co nas zadowala w pełni nie zakładając, że wybuchnie coś tam większego to się tego trzeba trzymać.

Gość gość
tez sie chcialam tego trzymać, ale nie wyszło :O Natomiast on postawił sprawe jasno, ze żony nie rzuci, mowil, ze ona go juz nie pociaga i sadze, ze to byla prawda, ale on juz mial ustabilizowane zycie i chyba nie chcial go ryzykować Ale takie relacje nie sa dobre bo tak jak pisze, bralam tabletki uspokajajace przez niego tak to sie skonczylo :O bo ciagle sie ludzilam, ze cos z tego bedzie, w sumie na poczatku on tez wygladal na zaangazowanego, ale potem juz coraz bardziej sie dystansował i podkreslal ,ze on nie chce sie wiazac

Gość gość
Nazwał bym to romansem z wstawką ... :) Sam sex jest zdrowy bez uczuć. Jeśli ja postanowię sobie, że się nie będę angażować to tak będzie, ale kiedy już zaczyna coś tam ... zmienia się kobietę.

Gość gość
ty walisz inne, ktoś tobie wali żonę, ty ufasz żonie, ona tobie, w sumie sprawiedliwie.

Gość gość
I świat się kręci dalej ! Życie ludzie życie.

Gość gość
09:39- on twierdził, ze zaczał coś do mnie czuć ,ale to w sobie stłumił bo by tego nie chciał... Troche go rozumiem, nie chce komplikacji, niszczyc sobie ustabilizowanego zycia... Coz jego wybor, moze bedzie tego kiedys zalował, a może i nie... W kazdym razie to zakonczylam choc za nim tesknie bo pod koniec bylo juz coraz gorzej, juz nie odzywal sie codziennie, ale np co kilka dni,czulam sie jak jego zabawka, wcześniej jednak starał sie bardziej

Gość gość
Właśnie trzeba patrzeć (ja tak sądzę) by nie wiązać się z pannami itd. jeśli kobieta w związku ma jakieś braki i sobie je nawzajem uzupełniamy, wszystko jest OK

tak samo jak z zajętą dziewczyną. Ale najlepiej smakuje seks z kochającym partnerem niezależnie od płci.

Gość gość
Dobrze ze ja wole dziewice do zwiazku przynajmniej nie bedzie miala watpliwej przeszlosci seksualne :)

Gość gość
Chłopie później to nadrobi i to Ci gwarantuję !

Gość gość
Ale najlepiej smakuje seks z kochającym partnerem niezależnie od płci. x popieram! a jak ktoś potrzebuje adrenaliny to niech się szmaci