Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż w kropce

Czy ona aby nie poniżyła mnie? Nie wiem jak się odnieść do zachowania żony

Polecane posty

Gość mąż w kropce

Byliśmy wczoraj na imieninach i żona minimalnie się wstawiła. Może ciut więcej niż minimalnie ale oczywiście nie całkiem bo przecież rano każde z nas idzie do pracy. Po powrocie do domu gdy żona brała prysznic naszła mnie ochota na szybki numerek i chciałem dołączyć się do jej prysznica. Żona najpierw śmiała się a kiedy robiłem jej minetę to... zsikała się. Zsikała mi się prosto na twarz i parsknęła jeszcze głośniejszym śmiechem. Odskoczyłem jak oparzony i niby też się uśmiechnąłem ale tak w duchu trochę nieswojo się poczułem. Czy to aby nie było trochę upokarzające? Przecież nasikała mi do buzi. Nigdy wcześniej tak nie robiła. Jak powinienem zareagować? Czy dziś po powrocie do domu powinienem zwrócić jej uwagę? Czy może udawać, że był "fajny" seks?

Gość gość
jeśli Ci się to nie podobało, to jej to powiedz. Jednak pissing to zboczenie, ale ona zwyczajnie była podpita, więc mogla się nie kontrolować. Powinna Cię przeprosić moim zdaniem, tak czy inaczej.

Gość gość
zrobiła ci złoty deszcz ! :) następnym razem nasra ci na klatę !!! :)

Gość mąż w kropce
Zgadzam się, że zrobiła to pod wpływem alkoholu jednak nie zgadzam się jakoby miała to zrobić nieświadomie. Przeciwnie. Gdy nagły strumień moczu zalał mi oczy, twarz i usta a ja odskoczyłem na bok to ona próbowała jeszcze "gonić" mnie tym strumieniem i wciąż się śmiała głośniej i głośniej. A zatem było to w pełni świadome zachowanie choć niewątpliwie podyktowane alkoholem.

Gość gość
Jeśli nie zachowywała się jak dotychczas to nie była w pełni świadoma. Sam sobie przeczysz. Raczej zachowała sięjak idiotka, więc może to prowo? :D Kusza? :D Prowokator?

Gość gość
A mnie to podnieca, chciałbym zeby żona lubiła pissing.

Gość mąż w kropce
Mnie też to trochę podnieciło ale raczej dzisiaj dopiero a nie wczoraj. Im więcej o tym myślę to czasami czuję erekcję w spodniach.

Gość gość
Może żonka chciała spróbować czegoś nowego?

Gość gość
Źle oceniłeś żonę. Ona była pijana w trzy d**y a nie "ciut więcej niż minimalnie wstawiona". Ryzyko kontaktów z pijaną babą i ty je podjąłeś. Uważam że nic się nie stało. Jeśli nadal będzie cię to męczyć to sprowokuj za niedługo kolejną sytuację pod prysznicem i nasikaj na żonę. Najlepiej jak ci będzie robiła loda.

Gość gość
prowo

Gość gość
Pissing jest niezle, ale jeszcze lepszy cuckold, albo seks grupowy.

Gość mąż w kropce
@ gość dziś Jeśli nie zachowywała się jak dotychczas to nie była w pełni świadoma. Sam sobie przeczysz. x Przecież właśnie tak napisałem. Że wiedziała co robi a więc była świadoma ale jednocześnie była pod wpływem alkoholu i właśnie alkohol pchnął ją do tego czynu. Gdzie tu widzisz jakieś zaprzeczenie?

Gość gość
Bo pod wpływem alkoholu świadomość jest zawsze zaburzona.

Gość gość
NIe bądź taki niedotykalski pancio.

Gość mąż w kropce
Nie jestem niedotykalski tylko czuję się dziwnie w nowej sytuacji. Zawsze to ja byłem dominujący w seksie a tu nagle żona sika mi do otwartej buzi jak księżniczka niewolnikowi. To nieco upokarzające dla faceta. Jestem zły na tę sytuacje a jednocześnie kiedy to wspominam to czuję erekcję. Snuję fantazję, że leżę związany na podłodze a żona staje nade mną okrakiem, sika mi na twarz, może nawet robi kupę...

Gość gość
Chory jestes

Gość gośććśog
Ile jeszcze będziesz ciągnął temat - "czułem się dziwnie, ale teraz mnie podnieca" po raz kolejny. Jak czujesz się upokorzony to znaczy że cię upokorzyła, jak czułeś się jak niewolnik przy księżniczce to tak właśnie było. Moim zdaniem bardziej podniecasz się pisaniem o pissingu - więc pomagam - Ty też ją osikaj następnym razem, a jak coś powie to zaproponuj jej aby Ciebie osikała i tak na przemian

Gość mąż w kropce
Rozważmy taką opcję. Żona popiła, nie była sobą i obsikała mi twarz po pijaku czego zapewne nigdy by nie zrobiła będąc trzeźwa. A zatem jeśli teraz poproszę ją by znów mnie obsikała tym razem właśnie po trzeźwemu to nie wyjdę na idiotę?

Gość gośććśog
podniecasz się pisaniem o pissingu - więc pomagam - Ty też ją osikaj następnym razem, a jak coś powie to zaproponuj jej aby Ciebie osikała i tak na przemian

Gość gość
A najlepiej żeby jakiś inny gość naszczał na nią.

Gość mąż w kropce
@ gośććśog dziś podniecasz się pisaniem o pissingu - więc pomagam - Ty też ją osikaj następnym razem, a jak coś powie to zaproponuj jej aby Ciebie osikała i tak na przemian x Dziewczyno! Przyjmij do swej wiadomości, że jak facetowi stoi (np. podczas robienia loda) to wysikanie się jest niemożliwe bo napięty penis uniemożliwia przepływ moczu.

Gość gość
w porannym wzwodzie siuram na głowie

Gość gośććśog
Eureka!!!

Gość gość
No zbilża się koniec dniówki, co zrobisz?

Gość gośćcsog
UPS sprawdziłem czemu napisałeś mi "dziewczyno" Rzeczywiście są posty z tym nickiem pisane przez jakąś ją. Bezwiednie podpisywałem się tym samym nickiem

Gość gość
poszukaj sobie zboku kobiety z którą o tym popiszesz a nie tu kafe zaśmiecasz!

Gość mąż w kropce
@ gość dziś No zbilża się koniec dniówki, co zrobisz? x Nie wiem. Może powinienem poprosić ją aby mi zaaplikowała scata z półobrotu?

Gość gość
Autorze Twoja żona po prostu Cię olewa !

Gość mąż w kropce
Właśnie nie. Gdyby mnie olała ciepłym porannym moczem to bym rozumiał. Ale tu wszystko było odwrotnie. Nocny zimny mocz...

Gość Cuoidolov_pl
Być może gdy jest trzeźwa to się wstydzi pokazać Ci swoje fantazje. Nie myśl o tym jak o uookorzeniu raczej zapytaj Żonę co ją kręci. :)