Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wòzek spacerowy

Polecane posty

Gość gość

witam szukam spacerowego wozka dla 9 miesiecznego synka, ma to byc wozek dodatkowy jako ze posiadam wozek 3w 1 z ktorego jestem zadowolona ale spacerowka wazy 15 kg! Szukam czegos lekkiego co bedzie mi sluzyc 3-4 razy do roku na wyjazdach, podroze glownie samolotem. Czesto latam z dzieckiem sama wiec wozek musi byc lekki I skladac sie jedna reka! nie wiem sama czy chce typu parasolka czy normalny? obawiam sie ze parasolki nie da sie pchac jedna reka a jesli bede miala walizke to tego nie ogarne. za swoj pierwszy wozek wydalam duzo pieniedzy I teraz szukam czegos do 400 zl, no gora 500! patrzylam na baby design travel albo walker, ale travel to typowa parasolka choc sliczna I zgrabnie sie sklada. walker fajny I ma fajne 2 tacki ale wazy 10 kg I sama nie wiem co wybrac, musze cos kupic najpozniej do jutra bo lece za poltorej tygodnia! pomozcie, aha dziecko siedzi samodzielnie I nie jest wielkoludem wiec wozek nie musi byc duzy. pomozcie

Gość gość
To wczoraj dowiedziałaś się, że musisz lecieć z dzieckiem? Po co odkładałaś na ostatnią chwilę? I poprawię Cię. Musisz coś kupić do dzisiaj, bo jutro sklepy pozamykane.

wózek- spacerówka ważący 5 kg , zajmuje mało miejsca po złożeniu, firma Quinny, model yezz. bardzo fajny wózek i faktycznie szkoda, że zostawiłas taki zakup na ostatnią chwilę.

Gość gość
SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!! SraAAAJKOT żałosna ŚCIERO spamerska WON!!!! WYPPIERDAALAJ piiizdo reklamowa!!!!