Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gabinet dentystyczny warszawa implanty

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakiś dobry gabinet stomatologiczny w którym robią implanty? Szukam sprawdzonego miejsca. Coś polecacie?

Gość gość
Znam bardzo dobry gabinet stomatologiczny w Wilanowie. Nazywa się Stenka Clinic. Robią tam także implanty. Maja bardzo dobrej jakości sprzęt i specjalistów. No i same implanty są wysokiej klasy. Robiłam tam implant jedynki (po wypadku) a dziecku zakładałam aparat ortodontyczny. Polecam!

Gość gość
A czy w Stenka Clinic robią też zabiegi dzieciom w znieczuleniu? Moja córka potwornie boi się dentysty, a chciałam jej wyleczyć zęby i ewentualnie może będzie potrzebny aparat.

Gość jolka_suska
Ja polecam NewDent Clinic z Poznania, który świetnie robi implanty. Można na nich dużo zaoszczędzić, bo koszt takiego to 1400 zl. Uważam, że warto tam pojechać, choćby z Łodzi, czy Warszawy, a i gabinet czynny 7 dni w tygodniu.

Gość gość
Tak, jak najbardziej. Stenka Clinic robi znieczulenia dla dorosłych i dla dzieci. Moje dziecko miało robione plomby, ale strasznie się bało, więc zastosowali gaz uspokajający i wszystko było ok.

Gość gość
Polecam Stomatologia Zarębscy. Na Puławskiej.

Gość gość
Ja chodzę do Stenka Clinic bo tam maja aparat do sedacji. Wole gaz niż zastrzyki znieczulające. Moim zdaniem to bezpieczniejsze !

Gość gość
A czy ten zabieg w znieczuleniu gazem w Stenka Clinic jest bezpieczny? Bo tez chciałam iść z dzieckiem 8 letnim, które nie da sobie zrobić zastrzyku i nie otworzy buzi u dentysty.

Gość LeKow
Polecam MMdent na Grochowskiej 56 (mmdent.waw.pl). Wstawiałam u nich implant ponad rok temu - praktycznie bez bólu. Co do cen - ciężko porównywać - różne technologie, różna lokalizacja itp. Pozdrawiam, L.

Gość gość
Tak, gaz jest bezpieczny, nawet bardziej niż znieczulenie moim zdaniem. Ale zapytaj jeszcze w Stanka Clinic na miejscu, to ci wszystko szczegółowo wyjaśnią.

Gość gość
Ja polecam klinikę na ursynowie Dental Service, miałam robione praktycznie wszystkie zęby, ale jestem bardzo zadowolona z efektu. Jeżeli chodzi o lekarza proszę pytać o Dariusza Pitucha, czytałam o nim sporo, jest jednym z czolowych polski implantologów. Pozdrawiam

Gość gość
Odwiedziny w gabinecie nie są czymś przyjemnym, jednak posiadanie prostych zębów jest tego warte. Warto będzie się zatem zdecydować na skorzystanie z możliwości odwiedzenia ortodonty, ja korzystając właśnie z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak zaczęłam na nowo cieszyć się uśmiechem.

Gość gość
Ząbkowscy są doskonałymi stomatologami jeśli chodzi o leczenie i protetykę, a przychodnia wystawia również paragony które są gwarancją na usługi a do końca miesiąca można je zarejestrować w narodowej loterii paragonowej ministerstwa finansów w promowanej branży.

Gość annak34
Koniecznie trzeba odwiedzić Soldent w centrum Warszawy. Właśnie byłam na pierwszej wizycie, bede miala umieszczany u nich implant. Bardzo fajna, profesjonalna obsluga, bardzo mili ludzie. Ogolnie nie jestem przekonana do stomatologów przez bóle jakie zawsze mnei u nich spotykały. Soldent polecili mi znajomi i mam wrazenie ze im moge spokojnie zaufać. Dam znać jak już będe po!

Gość gość
Dr Dawid Stenka. Polecam, dobry specjalista.

Gość kolorek453
sprawdź sobie na stronie implant masters poland :) ze czterech lekarzy mają w warszawie :)

Gość melonik67
Oooo, z IMP w Warszawie to doktora Niesiobędzkiego znam. Fajny facet, dobry specjalista. Krótko mówiąc: polecam :D

Gość mario22
Wcześniej też szukałem informacji o implantologach znanylekarz itp. Wybrałem dr Zaniewicza z Vitadentica. Wszysko się poszło sprawnie więc polecam.

Gość gość
Hej, polecam Ci http://www.dentsm.pl/ i dra Jakubowskiego, świetny chirurg, robi też implanty i robi to dobrze :) Ja mam dwa implanty, byłam bardzo zadowolona :)

Gość gość
Bardzo dobrym centrum stomatologii, które zajmuje się wstawianiem implantów zębów jest www.ortodentis.pl Centrum to ma swoją siedzibę w Łomiankach pod Warszawą. Polecam wam się do nich zgłosić.