Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Endermologia, gdzie w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się dowiedzieć, gdzie w Warszawie warto zrobić zabiegi endermologii? Polecacie jakieś miejsca? A sam zabieg - czy jest skuteczny?

Gość gość
Dla mnie endermologia okazała się bardzo skutecznym zabiegiem. Pomijam fakt, że to jest całkiem przyjemny masaż to w moim przypadku naprawdę zadziałał! Już po kilku zabiegach było widać różnicę! Przede wszystkim zmniejszył mi się cellulit na biodrach i pośladkach! Skóra stała się bardziej jędrna! Robiłam zabiegi w Klinice urody i pięknej sylwetki na Bemowie. Maja dobry sprzęt. Polecam!

Gość gość
A ja polecam endermologię w Klinice Odchudzania na Ursynowie. Robiłam tam różne zabiegi i zawsze byłam zadowolona. Ostatnio robiłam depilację laserową. A endermologię robiłam na wiosnę. Miejsce jak najbardziej godne polecenia!

Gość gość
A ta Klinika na Bemowie o której piszesz to jest może na Bolkowskiej 2A, koło apteki? Bo jeśli tak, to tez polecam to miejsce. Chodzę tam na masaże i jestem mega zadowolona!

Gość gość
Sprawdzona klinika to warszawski WellDerm. Moim zdaniem nie mają konkurencji.

Ja polecam kosmetolog Abigail Laskowską. Zanim dziewczyny zdecydyujecie się na jakikolwiek zabieg to warto pogadać z kimś kto się trochę zna na różnych metodach. Wiem co mówię!! Gdyby nie ona to pewnie pewnie spłukałabym się strasznie bo latałam od gabinetu do gabinetu. Mam problem z celullitem choć jestem szczupła i wysportowana - miałam serię endermologii jednej, potem zabiegi Lipo Kontur potem znowu endermologia ale jakaś inna i dopiero jak trafiłam do Pani Abi to najpierw zanim cokolwiek mi sprzedała kazała zrobić badania i przestudiowała moją dietę. I co...?i okazało się, że niestety w badaniach wyszło, że pewne hormony powodują, że moja skóra niestety jest jak skórka pomaranczy. Szkoda że żaden specjalista z innych pseudo klinik nie raczył ze mną omówić tych spraw przed tym jak wydałam u nich tysiące na pakiety.

Gość gość
Ja chodzę na endermologię do Rituals Salon & SPA . Cudne miejsce, taka oaza spokoju i relaksu. Sam zabieg uważam za najskuteczniejszy na cellulit - ze wszystkich, które robiłam do tej pory. Poza tym endermologia odblokowuje układ limfatyczny, następuje usunięcie zalegających toksyn i nadmiaru płynu.wody. A ja ciągle miałam problem z tymi opuchnięciami. Naprawde warto!

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość jagoda324
Ja dzięki temu zabiegowi pozbyłam się cellulitu i wygładziłam rozstępy, który pokazały się u mnie po ciąży. Dla mnie rozstępy to był koszmar, największy kompleks. O rozebraniu się na plaży nie było ani mowy. Co innego, po zabiegu :) Zabieg przeprowadziła pani Lidka w instytucie new look - http://instytut-urody.com/endermologia.html Sam zabieg trawa jakieś 40 minut i jest bezpieczny .

Gość Karola 123
Może to was zainteresuje wyszukałam ciekawą wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Możecie wyszukiwać po różnych miast. Wystarczy kilka kliknięć. Trzeba tylko wpisać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć gabinet z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/