Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

Witam! Powiem tak, mam problem, w związku z czym proszę Was o pomoc :) W życiu pojawiła się pewna dziewczyna, poznaliśmy się w nietypowy sposób (przez FB) chociaż chodzimy do jednej szkoły (LO i gimnazjum w jednym budynku). Do rzeczy, pisaliśmy dość długo, nocami nawet do rana. Niedawno zaproponowałem spotkanie, zgodziła się bez problemów, przyszła, było na prawdę fajnie. Ale dwa dni temu rozwinął się temat związków, partnerstwa, itd. i zgadaliśmy się co tak na prawdę czujemy. Powiedziałem szczerze i otwarcie co do Niej czuję. I powiem Wam w skrócie czego się dowiedziałem, "Jesteś dla mnie bardzo ważny, gdybyś przestał nawiązywać ze mną kontakt to było by cholernie ciężko" "To nie tak że zastanawiam się nad Tobą, bo nie muszę, bo nie ma chłopaka któremu tak by na mnie zależało ale muszę zastanowić się nad sobą" I dalej rozwijał się temat i ja mówię: "Rozumiem i mam cichą nadzieję że niedługo coś się zmieni" i na to usłyszałem "Możesz mieć pewność, ale ja po prostu potrzebuję troszkę czasu" :/ Co to miało znaczyć? Frendzone? Nigdy nie miała chłopaka i może dlatego musi to sobie trochę ułożyć i ogarnąć? Jest młodsza ode mnie, Ona 15 ja prawie 18 lat, ale widać że jest rozsądna i chce podejść do tego na spokojnie. Wiem, jest młoda ale o wiele dojrzalsza niż nie jedna 18-tka. Tym którzy chcą pisać "Odpuść Ją sobie" z góry dziękuję. Nie odpuszczę dopóki jest jakaś szansa ;) Dziewczyny, jak Wy uważacie ?To z Jej strony olewka i głupie zwodzenie? Czy na prawdę potrzebuję to chwilę ogarnąć? Już sam nie wiem co myśleć... :/ Pozdrawiam i z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi :)

Gość gwoli wyjasnienia
Wymowka z jej strony. Lubi cie jako kolege ale nie zaiskrzylo, kapujesz. Jakos na pisanie to miala czas i sie nie zastanawiala a teraz nagle potrzebuje dla siebie czasu. Nie jest toba na powaznie zainteresowana. Obym sie mylila.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź :) Kurde, martwię się bo nigdy na żadnej dziewczynie nie zależało mi aż tak... 3 poprzednie były starsze od Niej ale nie tak dojrzałe jak Ona. Tak na poważnie to zależy mi po raz 1-szy... Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Jak uważacie, dać Jej ten czas i na razie Ją olewać z lekka czy nadal wykazywać zainteresowanie? Już mam lekki mętlik... :/