Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIULrA

Co sądzicie o współczesnych lekarzach? Wklejamy korespondencję lekarz pacjent

Polecane posty

Gość MADZIULrA

treść porad lekarskich musi być kontrowersyjna. Start! Oto pierwsza z porad: KOBIETA , 22 LATA , PRUSZKÓW Witam Mam 22 lata i od 5 lat mam problemy z brzuchem, odczuwam kłucie nie po każdym jedzeniu lecz codziennie , kłucie w jelitach i w podbrzuszu dodam że moja mama zmarła na raka jelita grubego, robię badania co 2 lata na Ursynowie i w nich wychodzi że wszystko jest w porządku ale ból nadal się utrzymuje jaka może być tego przyczyna? W podbrzuszu ból jest porównywalny do bólu menstruacyjnego ,dodam że leczyłam się na depresję czy to może mieć związek z depresją? bardzo proszę o pomoc A OTO ODPOWIEDŹ LEKARZA: Dzień dobry, Prawdopodobnie Pani dolegliwości mają tło psychiczne, tym bardziej że badania lekarskie nie wykazują żadnej choroby. Pozostaje Pani skorzystać z konsultacji u psychoterapeuty, które mogą zakończyć się wspólną decyzją o podjęciu leczenia (tj.psychoterapii). A OTO MOJA OSOBISTA OPINIA: Najpierw są pasożyty, potem drobne alergie zazwyczaj wziewne, następnie pokarmowe(objawy to również wzdęcia i jelitowe kłucia czy bóle) następnie przewlekłe choroby i śmierć. Fakt w między czasie(ponieważ wszystko trwa latami) może dojść do choroby psychicznej ale, jest ona tylko i wyłącznie wynikiem tego, od czego wszystko się zaczęło i co sukcesywnie bagatelizowali lekarze. MOŻECIE SIĘ WYPOWIADAĆ LUB ZAMIESZCZAĆ SWOJE KONTROWERSYJNE PORADY LEKARZY SPECJALISTÓW.

Gość MADZULrA
Dodam tylko że, lekarz udzielający porady to Seksuolog, Psycholog, Psychoterapeuta, Kraków Krowodrza Wiecie co? -Dawniej lekarzem byli balbierzy- osoby które zajmowały się człowiekiem kompleksowo -zdrowie, uroda czyli diagnoza, leczenie, fryzura, golenie itp. Dziś nawet w wikipedii chyba o tym nie pamiętają a lekarze dzielą pacjenta na najdrobniejsze członki i o ile idziesz do nefrologa to oddziela on nerki od całej reszty organizmu do tego stopnia że nic poza nimi go nie interesuje choćbyś miał diagnozę napisaną na czole. Idziesz człowieku zbadać kał na krew utajona to, jeśli z tego kału wylezie glista to odsuną ją na bok bo to jakby nie ich działka. Ja nie marudzę ! Nie. Przedstawiam Wam fakty.